Haluk Levent Doğukan Manço'dan özür diledi

Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, 'Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi' programına sosyal medya üzerinden sert eleştiriler yaptı. Programda yer alan ünlü şarkıcı Haluk Levent ise Doğkan Manço'dan özür diledi.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Levent Doğukan Manço'dan özür diledi

Türk rock müziğinin efsanelerinden Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço'nun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma, Haluk Levent'ten özür mesajı geldi. Anadolu Rock türünün kurucuları arasında yer alan Barış Manço'nun şarkıları 7'den 70'e herkesin dilinde. Büyük efsanenin her geçen gün değeri daha da artıyor.

Barış Manço'yu anma adına birçok etkinlik gerçekleşirken, geçtiğimiz gün 'Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi' adı altında bir program yapıldı. Birçok ünlü ismin yer aldığı programda sanatçılar, Barış Manço şarkıları söyleyip efsane ismi anma programı gerçekleştirdi.

'Saygı kelimesi sizin için ne anlam ifade ediyor?'

Yapılacak etkinlik hakkında Manço ailesinden herhangi bir izin alınmaması Doğukan Manço'yu kızdırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden, "Barış Manço Saygı Gecesi "adı altında bir konser yapıyorsunuz. Bırakın aileden bir rıza almayı, aile bireyleri haberi bile sosyal medyadan öğreniyor. Saygı kelimesi sizin için neyi ifade ediyor?" paylaşımında bulundu.

'Kendi adıma özür diliyorum'

'Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi'nde Şevval Sam, Melek Mosso ve Haluk Levent'te yer aldı. Doğukan Manço'nun paylaşımına cevap veren şarkıcı Haluk Levent, üzüntüsünü dile getirip özür diledi. Haluk Levet Manço'nun paylaşımına, "Haklısın kardeşim. Ben de 1 şarkı söyledim dün akşam. Çünkü Kurtalan Expres i çok seviyorum. Ben kendi adıma özür diliyorum. Değerli Barış Manço ailesi hepimizin ailesidir. Kasıtlı yapılmış olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ama yine de ortada bir telif bir emek var." açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin