Haluk Bilginer'in rol aldığı Alex Rider dizisinin fragmanı yayınlandı!

Bilginer, Alex Rider dizisinde canlandıracağı kötü adam Dr. Greif ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Bilginer'in rol aldığı Alex Rider dizisinin fragmanı yayınlandı!

Usta oyuncu Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisinde canlandırdığı 'Agah Bey' rolüyle bütün dikkatleri üzerine çekti. Uluslararası Emmy Ödülü'ne aday olan Bilginer, genç bir ajanın heyecan dolu macerasını konu alan Alex Rider dizisinde canlandıracağı kötü adam Dr. Greif ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.





Romanya’da çekilen ve genç bir ajanın heyecan dolu macerasını konu alan Alex Rider dizisinin ilk tanıtım videosu yayınlandı. Usta oyuncu Haluk Bilginer, yeni dizisinde kötü adam Dr. Greif karakterini canlandıracak.



ÖDÜLLÜ SENARİST İMZASI



The Borgias ve The Bletchley Circle gibi önemli yapımların sahibi, BAFTA Ödüllü senarist Guy Burt tarafından yazılan Alex Rider dizisinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer de bulunuyor. Dizi, Anthony Horowitz'in yazdığı Point Blanc adlı kitaptan uyarlandı ve ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.



DİZİ KADROSU



Başrol Alex Rider karakterini ise Otto Farrant canlandıracak. Dizinin bilinen diğer oyuncuları arasında Andrew Buchan, Stephen Dillane, Vicky McClure, Brenock O’Connor ve Ronkee Adekoluejo gibi isimler bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin