'Halkın Hakları Ödülleri' sahiplerini buldu!

Halkevleri'nin basın, sanat ve dayanışma alanlarında verdiği Halkın Hakları Ödülleri’nde Hürriyet’e yılın haber ödülü verildi.

Google Haberlere Abone ol
'Halkın Hakları Ödülleri' sahiplerini buldu!

Hürriyet Muhabiri Fevzi Kızılkoyun, Ankara Gar Meydanı’nda 102 kişinin yaşamını yitirdiği canlı bomba saldırısıyla ilgili yaptığı haberlerle ödüle layık görüldü.



BAŞARI ÖDÜLÜ



Hürriyet'in haberine göre; Halkevleri, 84’üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde basın, sanat ve dayanışma alanlarında verdiği Halkın Hakları Ödülleri’nin 6’ncısı sahiplerini buldu. CHP Milletvekilleri Ali Haydar Hakverdi, Şanal Sarıhan ile HDP Milletvekili Garo Paylan’ın da katıldığı CernModern’deki törende Ağır Aksak Müzik Grubu’da konser verdi. Yılın haber ödülü, Ankara’da 102 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısının ardından yaptığı haberlerle Hürriyet Muhabiri Fevzi Kızılkoyun’a verildi.



Kızılkoyun’a ödülünü terör saldırısında hayatını kaybedenler adına bir araya gelen “10 Ekim ailelerinden” Mehtap Coşkun verdi. Cumhuriyet Gazetesi’nden Çiğdem Toker ve Kemal Göktaş da ödüle layık görülen diğer gazeteciler oldu. Törende, sanat ve dayanışma dallarında da sanatçılara, akademisyenlere ödüller verildi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin