Halkbank aralık kampanyasıyla uçurdu. Yüzde 500'ün üstünde zam. Emekli promosyon rakamları güncelleniyor. Halkbank emekli promosyonu ne kadar?

Yılın son emekli banka promosyonlarını açıkladılar. Halkbank da aralık kampanyasını güncelledi ve yeni rakamını emekli vatandaşlara duyurdu. İşte Halkbank'ın yaptığı zam oranı.

Google Haberlere Abone ol
Halkbank aralık kampanyasıyla uçurdu. Yüzde 500'ün üstünde zam. Emekli promosyon rakamları güncelleniyor. Halkbank emekli promosyonu ne kadar?

Bankaların promosyon yarışı devam ederken 1 Aralık itibariyle ödemeler güncellenmeye başladı. Özel bankaların emekli promosyon yarışına kamu bankaları da dahil oldu. SGK tarafından verilen karar ile kamu bankaları emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Yaklaşık 13 milyon emekliye ek gelir sağlayan promosyonda yeni dönem başladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), promosyonda taban tutarları güncellediğini ve 19 banka ile protokolleri yeniden imzalayacağını açıkladı. Yüksek promosyondan yararlanmak isteyen milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi en yüksek emekli promosyonu veren bankaları merakla araştırıyor.

Temmuz'da yapılan emekli zammından sonra emeklilerin promosyonlarında artış yapıldı. Öyle ki 750 TL bandında başlayan promosyonlar kampanyalarla 10 bin TL'ye kadar ulaştı.

Özel bankalar geçtiğimiz aylarda müşteri kapma yarışına girmiş ve kamu bankalarını geride bırakmıştı. Yaşanan son gelişmelerle birlikte bankaların promosyon yarışına kamu bankaları da katıldı.

Söz konusu tutarları almak isteyen emeklilerin bankalara "3 sene boyunca maaşımı sizden alacağım" sözünü vermesi yeterli olacak. Açıklanan yeni tutarlar ile birlikte emekliye asgari emekli promosyonu 5.000 TL oldu.

 

Halkbank emekli promosyon ücreti ne kadar?

Emeklilerin nakit para olarak alabildiği promosyon ödemesi ile ilgili açıklama yapıldı.

Halkbank'tan  yapılan açıklamada, emekli maaş miktarına göre promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. Bu kapsamda, maaş miktarına göre yapılan ödemeler kapsamında 5000 TL’ye kadar para veriliyor.

Bankadan yapılan açıklamada, promosyon ödemesi kapsamında emekli maaşı miktarına göre 5 bin TL’ye kadar para verileceği vurgulandı.

Emekli maaşını Halkbank'tan alan müşterilere;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin