TRT'nin Halka dizisine bomba kadro! Kim, kimi oynuyor?

TRT'nin yeni dizisi Halka'nın kadrosu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
TRT'nin Halka dizisine bomba kadro! Kim, kimi oynuyor?

TRT'nin Es Film imzalı polisiye dizisi 'Halka'nın çekimleri 15 Kasım'da İstanbul'da başlıyor. Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğuna oturacağı dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.



Adını, simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alan dizi, Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikâm hikayesini etkileyici bir dille ekrana taşıyor.



Bir cinayet olayıyla başlayan dizide Cihangir'i Serkan Çayoğlu, Kaan'ı Kaan Yıldırım, Hümeyra karakterini Nazan Kesal, mafya lideri İlhan Tepeli'yi Burak Sergen, İlhan Tepeli'nin eski tetikçi ve korumalarından olan mafya babası İskender'i Umut Karadağ, İskender'in Cihangir'e aşık olan kızı Müjde'yi Hande Erçel, büyük suç örgütünü açığa çıkarmak için and içen usta polis Cemal Sandıkçı'yı Ahmet Mümtaz Taylan, Cemal'in Kaan'la yakınlaşan yardımcısı, idealist polis Bahar'ı Hazal Subaşı, Cihangir'in bir dargın, bir barışık olduğu nişanlısı İrem'i Dilan Telkök, Cihangir'in bakıcısı Nurten'i Banu Fotocan, örgütün sözcülüğünü yapan ancak asıl işi oyunculuk olan Vekilharç'ı Şehsuvar Aktaş, Terzi karakterini ise Erdal Yıldız canlandıracak.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin