Halka dizisi bitti mi?

TRT'de yayınlanan dizinin akıbeti merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Halka dizisi bitti mi?

TRT'de yayınlanan Halka dizisinin akıbeti merak konusu oldu. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, diziyle ilgili bilgileri paylaştı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Türkiye’ye özel format



TRT’nin ‘Halka’ için yeni bir format belirlemesi söz konusuymuş. Yani daha kısa, örneğin 50 dakikalık... Yeni bölümler, işte bu belirlenecek formata göre yapılacak.

Peki ne zaman?



Bu sezon yok!



Dizi, tüm bu nedenlerden dolayı yeni sezonda yok. Yeni formatın

2020 ocak, hatta temmuza sarkması muhtemel. Duyduğum, yeni sezon konsepti kurulmuş senaryo olarak ama bu nedenden yazımı olmamış.



Oyunculara ne söylendi?



Oyunculara bu durum anlatılmış. Kendilerinin yeni projeler konusunda özgür oldukları söylenmiş. “Biz bu işi tekrar toparladığımızda, müsait olanlarla bir araya gelmeyi düşünüyoruz” mesajını vermiş yapım şirketi. Yani dizi sezon finali yaptı ama ‘final’ de olabilir, yepyeni bir ‘Halka’ da çıkabilir. Eskinin devamı ya da yenisi... Ama izlediğimiz ‘Halka’ bu durumda bitti. Biraz karışık durum.

Yurt dışı piyasasında ‘telenovela’ dizilerimizin yanında ‘gerçek anlamda dizi’ olarak yıldızının parlayacağına inanıyorum. TRT, doğru iş yaptı. Dizinin devamını bu kadar süreye yayması ise riskli... Yeniden yapmak ne kadar eski tadında olur, onu bilemem. Yani aslında bu vesileyle ‘final’ yapmış oldu.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin