Halk TV'deki canlı yayına bağlanan Sezgin Baran Korkmaz, Veyis Ateş'in 10 milyon euroyu istediğini söyledi

Sezgin Baran Korkmaz: Telefon konuşmasından sonra dönüş yolunda beni aradı, görüşmelerimi yaptım, başka başka şeyler söyledi, başkalarını da zan altına sokmak istemiyorum.

Google Haberlere Abone ol
Halk TV'deki canlı yayına bağlanan Sezgin Baran Korkmaz, Veyis Ateş'in 10 milyon euroyu istediğini söyledi

 

Bu insanlarda utanma ve arlanma duygusu olduğunu düşündüğüm için, kaydı Veyis Bey'in çalıştığı haber kanalındaki bir kişiyle paylaştım. Bu konunun neden bu noktaya geldiğini anlatmak istiyorum.

Beyefendi benim kendisini aradığımı, hayatın olağan akışına da çok aykırı, benim zekamla da dalga geçiyor. Benim hukukçu bir arkadaşım üzerinden defalarca ulaşmaya çalışmış. Ben de Veyis Bey ile konuştuğumda kendisi bana bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi.

Ailemin, çocuklarımın ne kadar güç durumda olduğunu anlattım. O da beni çok iyi anladığını ve yardım etmek istediğini söyledi. Eğer ki Veyis Bey ben bu konuşmayı yapmadım diyorsa, ben ilk uçakla Türkiye'ye gelmeye namus ve şeref sözü veriyorum.

Siz bana bir gazeteci söyleyin, arayıp hemen ona dinleteyim. Veyis Bey'den sadece doğru olanı istiyorum.

(İsmail Saymaz'a) Görüşmeyi dinlediniz, bana niye soruyorsunuz. Üstadım, Veyis Bey beni Ankara'ya gitmeden bir gün önce arayıp bir görüşme yapacağını söyledi. Ben seni anlıyorum dedi.  Telefon konuşmasından sonra dönüş yolunda beni aradı, görüşmelerimi yaptım, başka başka şeyler söyledi, başkalarını da zan altına sokmak istemiyorum.

Bana bu işi halledebileceğini, benimle uğraşan bir lobinin bana bunu yaptığını, kendisinin aracı olduğunu, bu nasıl olacak dediğimde istedikleri meblağı vermemiz gerektiğini, meblağın ne olduğunu söylediğimde 10 milyon euro olduğunu açık açık söylemiştir. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin