Halk TV'de ayrılık dalgası. Ekran yüzleri İnan Demirel ve Özlem Akarsu Çelik Halk TV ile yollarını ayırdı 4 muhabir istifa etti

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın transferi sonrası çalkantılı bir dönem yaşayan Halk TV'den peş peşe ayrılık haberleri geldi. Genel Yayın Yönetmeni Hakan Çelenk ve iki ekran yüzü ile beraber 4 muhabirin istifa ettiği öğrenildi. Kanalda yaşanan huzursuzluk nedeniyle istifaların devam edeceği ileri sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Halk TV'de ayrılık dalgası. Ekran yüzleri İnan Demirel ve Özlem Akarsu Çelik Halk TV ile yollarını ayırdı 4 muhabir istifa etti

Halk TV'de ayrılıklar devam ediyor.

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın transferi sonrası çalkantılı bir dönem yaşayan Halk TV'den iki ayrılık haberi daha geldi.

Gökmen Karadağ, Salim Şen ve Aykut Küçükkaya'nın geçtiğimiz aylardaki ayrılıklarının ardından Halk TV'de iki ismin daha kanalla yollarının ayrıldığı öğrenildi.  Halk TV'de program yapan İnan Demirel ile Özlem Akarsu Çelik kanalla yollarını ayırdı.. 

Son alınan bilgilere göre halktv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Hakan Çelenk de görevi bıraktı. Halk TV'de sadece programlara katılacağı öğrenildi.

Bu istifaların ardından 4 muhabir de istifa etti.

Medyatava'nın haberinden sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan İnan Demirel ayrılık haberini doğruladı. Demirel, "Ayrılma kararı aldım, arkadaşlarıma ve izleyicilere teşekkür ederim" mesajını paylaştı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye katılmasının ardından kanal içinde huzursuzluk yaşandığı iddia ediliyordu. Kanalda yaşanan huzursuzluk nedeniyle ayrılıkların devam edeceği konuşuluyor.

Gökmen Karadağ, Salim Şen ve Aykut Küçükkaya gibi isimler Halk TV ile son aylarda yollarını ayırmıştı. 

"BAZEN AYRILIK KAÇINILMAZDIR"

Halk TV’de yayınlanan “Açıkça” programının sunucularından Salim Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kanaldan ayrıldığını duyurmuştu. Şen, ayrılık mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bazen ayrılık kaçınılmazdır. İçinizden gelen ses artık gitmeniz gerektiğini söyler ki o vicdanınızın sesidir. Öz saygınızı korumak adına ilkelerinize daha bir sarılırsınız. Tüm izleyenlere, kanal emekçilerine, herkese çok teşekkürler. Hoşça kal Halk TV”

Gökmen Karadağ da Twitter hesabından şu açıklamayı yapmıştı: "Hoşça kal Halk TV ve teşekkürler. 5 yıllık bir ekran ayrılığından sonra müthiş bir dönüş yaşadım. Ancak buraya kadar sürdü. Bu ayrılık kanalın değil benim inisiyatifimdir. Tüm izleyenlere, yoldaşlık edenlere sonsuz teşekkürlerimle… Pazar Açıkça’da son kez buluşmak dileğiyle…" 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin