Halk TV İsmail Küçükkaya'dan sonra Özlem Akarsu Çelik'i de transfer etti. İşte Özlem Akarsu Çelik'in Ankara'daki görevi... CNN Türk'ten ayrılan Ferhat Boratav da Halk TV'ye katıldı

Halk TV, FOX TV'den transfer ettiği İsmail Küçükkaya'nın ardından 2 ismi daha kadrosuna kattı. Deneyimli gazeteci Özlem Akarsu Çelik, Halk TV'nin yeni Ankara Temsilcisi oldu. CNN Türk'te 19 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev alan, genel yayın yönetmenliği, yayın danışmanlığı ile haber genel yayın yönetmenliği görevlerini sürdüren ve CNN International’la editoryal ilişkileri yürüten Ferhat Boratav da Halk TV'ye geçti.

Google Haberlere Abone ol
Halk TV İsmail Küçükkaya'dan sonra Özlem Akarsu Çelik'i de transfer etti. İşte Özlem Akarsu Çelik'in Ankara'daki görevi... CNN Türk'ten ayrılan Ferhat Boratav da Halk TV'ye katıldı

Halk TV, yeni sezon öncesinde önemli transferlere imza atmaya devam ediyor. Fox TV'de program yapan gazeteci İsmail Küçükkaya'nın ardından kanalın Ankara Temsilcisi de belli oldu.

Son olarak kapanan Olay TV'de Ankara Temsilcisi olarak görev yapan deneyimli gazeteci Özlem Akarsu Çelik, Halk TV'nin yeni Ankara Temsilcisi oldu.

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, "Halk TV ailesi büyüyor. Aramıza hoşgeldin sevgili @oakarsucelik" diye yazarken, Candaş Tolga Işık Mahiroğlu'na, "Abi şu tivitleri toplu mu atsan 2 gündür arkadaşlarımızı ve kanalı tebrikten telef olduk😂 Şaka bi yana bu habere de çok sevindim, bir kez daha hayırlı olsun🙏" diye seslendi.

Çelik de Mahiroğlu'na, "Çok teşekkürler Cafer Bey. Bu önemli dönemde Ankara büroyu bana emanet edecek kadar güvendiğiniz için hem size hem @SuatToktas‘a teşekkür ederim. Tüm Halk TV ekibiyle çok güzel işler yapacağız. Yolumuz açık olsun" karşılığını verdi.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş da, "Yeni dönem için yeni bir haberimiz daha var. Halk TV Ankara Temsilciliği’ni bundan böyle başkentin kıdemli gazetecilerinden Özlem Akarsu Çelik yürütecek. Siyaset ve basın dünyası kendisini yakından tanır. İzleyicilerimiz de öyle. Hoş geldin aramıza @oakarsucelik Özlem" açıklamasını yaptı.

Halk TV İsmail Küçükkaya'dan sonra Özlem Akarsu Çelik'i de transfer etti. İşte Özlem Akarsu Çelik'in Ankara'daki görevi... CNN Türk'ten ayrılan Ferhat Boratav da Halk TV'ye katıldı

ÖZLEM AKARSU ÇELİK KİMDİR?

Meslek yaşamına Sabah grubu sektör dergilerinde başlayan Özlem Akarsu Çelik, daha sonra BRT, Kanal 6, SkyTürk ve ATV’de ağırlıklı olarak Parlamento ve Başbakanlık muhabirliği yaptı. ATV’de Ankara Haber Müdürlüğü görevini de yürüten Özlem Akarsu Çelik, oradan Akşam gazetesi köşe yazarlığına geçti. 2019 yılında Halk TV'de "Gün Ortası" programını hazırlayıp sundu.KRT ve Gazete Duvar'da görev yaptı.Çelik son olarak, 2020 yılında ise bir ay gibi kısa bir süre yayın yaptıktan sonra kapanan Olay TV'nin Ankara Temsilcisiydi.

CNN TÜRK'ÜN YÖNETİCİSİ DE EVET DEDİ

CNN Türk'te 19 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev alan, genel yayın yönetmenliği, yayın danışmanlığı ile haber genel yayın yönetmenliği görevlerini sürdüren ve CNN International’la editoryal ilişkileri yürüten Ferhat Boratav Halk TV'ye geçti. Ferhat Boratav, Demirören Holding'in Doğan Medya'yı satın almasından bir süre sonra CNN Türk'ten ayrılmıştı.

Halk TV İsmail Küçükkaya'dan sonra Özlem Akarsu Çelik'i de transfer etti. İşte Özlem Akarsu Çelik'in Ankara'daki görevi... CNN Türk'ten ayrılan Ferhat Boratav da Halk TV'ye katıldı - Resim : 2

 FERHAT BORATAV KİMDİR?

1959 doğumlu Ferhat Boratav İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü mezunu. Gazeteciliğe 1988 yılında Nokta Dergisi’nde başlayan Boratav, BBC Türkçe Servisi’nde beş yıl programcı ve editör olarak çalıştı. Ardından da Türkiye’de özel televizyonların ilk kurulduğu günlerde sektöre adım attı.

Show TV ve ATV Haber müdürlüğü görevlerini yapan Boratav, Ekim 1999’da CNN Türk kurulurken, kanalın genel yayın yönetmenliğini üstlendi. Türk medyasında aynı televizyon kanalında en uzun süre görev yapan ‘genel yayın yönetmeni’oldu.

Boratav, CNN Türk’teki görevlerinin yanı sıra, Doğan Medya Grubu’na ait Doğan TV Holding’in ‘Yayın İlkeleri’ rehberini yazdı.

Deneyimli gazeteci 20 yıla yakın süredir İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde televizyon haberciliği konusunda ders veriyor ve Michigan Üniversitesi merkezli Knight-Wallace gazetecilik burs programının yürütme kurulu üyesi.

Boratav aynı zamanda yaşlı sorunlarıyla ilgilenen ’65+’ ve toplumsal cinsiyet eşitliği için çalışan ‘Yanındayız’ derneklerinin kurucu ve yöneticileri arasında.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin