Halit Ergenç sahneye iddialı döndü

Ünlü oyuncu, Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde sevdiği şarkıları İş Sanat sahnesinde seslendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Halit Ergenç sahneye iddialı döndü

İş Sanat, geçtiğimiz akşam sezonun büyük konserlerinden birine ev sahipliği yaptı.



Sinema ve televizyon projelerindeki iddiasını sahnede de sürdüren Halit Ergenç, Türkiye'de bir ilk olan Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde unutulmaz bir performansa imza attı.



Bülent Ortaçgil'in 'Beni Kategorize Etme' şarkısıyla sahneye çıkan Ergenç, Sessiz Gemi, Kadınım, Resimdeki Gözyaşları gibi şarkıları seslendirdi.



Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Operet ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümleri mezunu olan Ergenç, çok uzun bir aranın ardından sahnede ilk kez şarkı söylemekten dolayı duyduğu sevinç ve heyecanı hayranları ile paylaştı.



Sanat dünyasından ünlü isimlerin ve basının yoğun ilgi gösterdiği konserde şef Serdar Yalçın'ın yönetimindeki Sinema Senfoni Orkestrası ise 'Hababam Sınıfı', 'Selvi Boylum Al Yazmalım' gibi Türkiye sinemasının klasikleşmiş filmlerinin müzikleri ile izleyicileri geçmiş yıllara götürerek nostalji yaşatırken 'Görevimiz Tehlike' ve 'James Bond' gibi aksiyon filmlerinin müzikleriyle de konserin dinamizmini artırdı. 



Amerikalı usta kadın caz vokali Nina Simone'un Feeling Good, Frank Sinatra'nın My Way gibi efsane şarkılarına repertuvarında yer veren Halit Ergenç seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Alkışlar üzerine tekrar sahneye davet edilen Ergenç, konserin bitişini 'Haydi İçelim' ve 'Ağlamak Güzeldir' şarkıları ile yaptı.



Halit Ergenç sahneye iddialı döndü


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin