Halil Sezai ve Gökhan Türkmen 'Canavar Gibi'ye konuk oyuncu oldu!

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un “Frankenstein” olduğu “Canavar Gibi” filminin kamera arkasından daha önce yayınlanmamış kareler gün yüzüne çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Halil Sezai ve Gökhan Türkmen 'Canavar Gibi'ye konuk oyuncu oldu!

Yapımcılığını Empati Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Şevket Çoruh ile Ayçin İnci’nin yer aldığı fantastik komedi filmi Canavar Gibi filminin çekimleri geçtiğimiz haftalarda sona ermişti. Yönetmen koltuğunda Özgür Bakar’ın oturduğu sezonun iddialı fantastik komedisi “Canavar Gibi”nin ilk kez paylaşılan kamera arkası görüntüleri  de yayınlanmaya başladı.



Halil Sezai ve Gökhan Türkmen 'Canavar Gibi'ye konuk oyuncu oldu!



Hayli eğlenceli anların yer aldığı fotoğraflarda, Şevket Çoruh’un kadın kılığına girdiği görüntüler ise dikkat çekti.



HALİL SEZAİ VE GÖKHAN TÜRKMEN KONUK OYUNCU!



Filmin oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Ruhi Sarı, Bülent Çolak, Ayçin İnci, Sinan Bengier, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar, Haldun Boysan, Nazlı Tosunoğlu ve Tolga Yüce yer alırken, ünlü şarkıcılar Halil Sezai ve Gökhan Türkmen de filmin konuk oyuncuları oldu.



“Canavar Gibi”, Ekim ayında sinemaseverlerin karşısına çıkacak…



İŞTE, FİLMİN KAMERA ARKASI FOTOĞRAFLARI:



"İşte, Canavar Gibi filminin kamera arkası görüntüleri!" Galerisine Göz At



Filmin Konusu:



İstanbul’un Balat ilçesinde cep telefonu satışı yapan Gürbüz (Şevket Çoruh), çevresinde üç kağıtçı ve dolandırıcı biri olarak tanınmaktadır. Bir gün Sarı Kenan (Hüseyin Elmalıpınar) isimli bir mafya babasıyla ters düşer ve bu durum canına mal olur. Hikâyemiz de bu olaydan sonra başlar…



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin