Halil Sezai için tutuklama istemi!

İstanbul Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i (67) darbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve serbest bırakılan şarkıcı Halil Sezai (41), savcılığın talimatı üzerine ifade vermek için Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne polis eşliğinde getirildi. Şarkıcı, savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
Halil Sezai için tutuklama istemi!

Sözcü'den Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre; ‘İsyan’ şarkısıyla ünlenen Halil Sezai’nin Tuzla’da 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç’i darbettiği görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından 41 yaşındaki şarkıcıya yönelik tepkiler çığ gibi büyümüştü.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılan Halil Sezai’yi ifadeye çağırmıştı.

BİR BUÇUK SAAT İFADE VERDİ

Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na polis eşliğinde getirilen Halil Sezai’nin, “silahla kasten yaralama”, “hakaret”, “konut dokunulmazlığını ihlal” ve “tehdit” suçlarından ifadesi alındı. verdi. Bir buçuk saat  ifade veren Sezai, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Halil Sezai için tutuklama istemi!

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Halil Sezai’nin komşusunu darbederken çekilen görüntülere bir yenisi daha eklendi. Son görüntüde şarkıcının komşusuna farklı bir yerde saldırdığı, komşusunun da elinde odun olduğu görülüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin