Haliç'te 1 kişinin öldüğü feci çatışmada flaş gelişme: Eş zamanlı baskınlar, güvenlik kamerası incelemeleri.. Çalışmalar yapıldı 7 şüpheli gözaltına alındı

İstanbul Haliç Köprüsü'nde sabah saatlerinde bir otomobile yönelik düzenlenen saldırıda bir kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıya uğrayan ve içinde 3 kişinin olduğu öğrenilen 09 AGM 821 plakalı otomobilden de diğer araca silahla karşılık verilmiş olay çatışmaya dönmüştü. 1 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı kavgaya ilişkin 7 şüpheli gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Haliç'te 1 kişinin öldüğü feci çatışmada flaş gelişme: Eş zamanlı baskınlar, güvenlik kamerası incelemeleri.. Çalışmalar yapıldı 7 şüpheli gözaltına alındı

İstanbul Haliç Köprüsü'nde 1 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı kavgaya ilişkin 7 şüpheli gözaltına alındı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 14 Ocak'ta Halik Köprüsü'ndeki silahlı kavgada C.A'nın ölümüyle ilgili zanlıların yakalanması için çalışma yürüttü.

Olaya karışan şüphelilerin tespit edilmesi için çok sayıda güvenlik kamerası görüntüsü incelendi. Polis, olay sırasında C.A'nın ölümüne neden olan silahın, M.K. tarafından ateşlendiğini tespit etti.

Çalışmaların devamında M.K. ve olaya karıştığı belirlenen 5 kişinin adreslerini tespit eden ekipler, eş zamanlı baskınlarla şüphelileri gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

Bu arada silahlı kavgada yaralanan D.K'nın tedavisinin ardından emniyete götürüleceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU? 

İstanbul'un en önemli noktalarından biri olan Haliç Köprüsü'nde sabah saatlerinde bir otomobile yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya uğrayan ve içinde 3 kişinin olduğu öğrenilen 09 AGM 821 plakalı otomobilden de diğer araca silahla karşılık verildi.

Saldırıya uğrayan otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Çatışma sonucunda 09 AGM 821 plakalı otomobilde, arka koltukta oturan bir kişi hayatını kaybederken, şoförün yanındaki koltukta oturan kişi yaralandı. Şoförün ise otomobili bırakarak kaçtığı belirtildi. Yaralanan kişi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin