'Halam Geldi' filmine kliple destek verdi

Sabahat Akkiraz’ın seslendirdiği Çeyiz Türküsü’nün klibi "Halam Geldi" filminden görüntüler eşliğinde yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
'Halam Geldi' filmine kliple destek verdi

Türk halk müziği sanatçısı ve CHP milletvekili Sabahat Akkiraz’ın seslendirdiği, “Halam Geldi Film Müzikleri” albümünde yer alan “Çeyiz Türküsü” nün klibi yayınlandı. Klipte “Halam Geldi” filminden çarpıcı görüntüler de yer alıyor. Fuat, Ozbi ve Rojda’nın seslendirdiği “Elini Çek Kızıma Dokunma” klibinin ardından Halam Geldi film müziklerinin ikinci klibi de film vizyona girmeden önce izleyiciler ile buluştu. 



Kızını çocuk yaşta gelin eden annenin yürekleri burkan ağıdı olarak tanımlanan “Çeyiz Türküsü” nün sözleri “Halam Geldi” filminin yapımcısı da olan Sami Dündar ile Sabahat Akkiraz’a, bestesi ise Ercüment Vural’a ait. Klibin yönetmenlik koltuğunda ise Özgür Bakar yer aldı.



7 ünlü solist ve 2 ünlü bestecinin bir araya geldiği “Halam Geldi” soundtrack albümde, her biri kendi alanında fenomen olan ve çok sevilen isimler; Işın Karaca, Sabahat Akkiraz, Kubat, Rojda, Fuat, Ozbi ve Buzuki Orhan sesleriyle, Ercüment Vural ve Dünyaca ünlü besteci Samuel Barberda besteleri ile filmin müziklerinde yer alacak.

“Halam Geldi” çocuk yaşta gelin olan kızların acı dramını ve akraba evliliklerini ele alan konusu ile 03 Ocak 2014’te vizyonda olacak , müzik albümü ise yakın bir tarihte raflardaki yerini alacak.



DHA






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin