Hakkında soruşturma açılan Ekrem Dumanlı: 'Tayyip Erdoğan'la ne ilgisi var'

Ekrem Dumanlı bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Hakkında soruşturma açılan Ekrem Dumanlı: 'Tayyip Erdoğan'la ne ilgisi var'

Bugün TV'de katıldığı bir programda söylediği 'Ya adam gibi gider. Ya da gitmek zorunda kalır. Vicdanlar kaldırmayınca ne olacak? 'Ben sizin üstünüze bindim daha da inmem.' diyor. Böyle olur mu' şeklindeki açıklaması nedeniyle hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaretten soruşturma başlatılan Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı bir açıklama yaptı.



Zaman TV'ye konuşan Dumanlı, konuşmasında 12 Eylül darbesini eleştirdiğini, bunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir ilgisi olmadığını ifade etti ve herkesi konuşmasını dinelemeye davet etti.



Dumanlı'nın açıklaması şöyle:



12 Eylül darbesini eleştirdiğim ve demokrasi vurgusu yaptığım bir konuşmanın kısa bir bölümünü alıp çarpıtma yapan yandaş medya Cumhurbaşkanı'nı tehdit ettiğimi, hakarette bulunduğumu iddia etti. Nitekim, Cumhuriyet Savcılığı bir inceleme başlattı. Çok uzun uzun izah yapmaya gerek görmüyorum. Lütfen 2 dakikalık konuşmamın ilgili bölümünü seyredin. Bunun neresinde hakaret var, neresinde tehdit var hatta Tayyip Erdoğan'la bunun ne ilgisi var? Lütfen seyredin ve kararı siz verin. 



Zaman'ın haberinin tamamını okumak için tıklayınız



Ekrem Dumanlı'ya Cumhurbaşkanı'na hakaretten soruşturma açıldı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin