Hakkında dava açılan Fatih Altaylı'dan flaş açıklama: Bu onu kurtarmaz!

Beşiktaş eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Habertürk yazarı Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulundu. Altaylı ise yaptığı açıklamada, "Dava açmak istiyorsa açar tabii ama bu onu kötü antrenör olmaktan kurtarmaz" diye belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Hakkında dava açılan Fatih Altaylı'dan flaş açıklama: Bu onu kurtarmaz!

Beşiktaş eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Habertürk yazarı Fatih Altaylı hakkında harekete geçti. Altaylı'nın 'Spor Saati' programında söylediği sözlerine hakaret içerikli olduğunu savunan Avcı, suç duyurusunda bulundu. Avcı'nın şikayeti sonrası Altaylı hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

FATİH ALTAYLI NE DEMİŞTİ

Fatih Altaylı, söz konusu televizyon programında Abdullah Avcı için şu sözleri sarf etmişti:

"A Milli Takım'a gittin, madara olarak geri geldi. Çeşitli ilişkiler sayesinde Başakşehirspor'da 4 yıl kaldın. Bunların 2 yılında çuvalladın. En tepeden kollanarak, desteklenerek... Ne oldu, altına yaptın? Sen kim oluyorsun Abdullah Avcı başarıdan söz ediyorsun. Büyük bir ukalalık, züppelik içinde 'Benim başarılarım sorgulanamaz' diyor. Olmayan bir şey sorgulanamaz. Pardon üst yapıda başarısı yok, altyapılarda var."

Öte yandan, Abdullah Avcı Fatih Altaylı'nın sözleri sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Abdullah Mucib Avcı'ya karşı Fatih Altaylı'nın 7 Ekim 2019 tarihli Spor Saati Programı'nda sarf etmiş olduğu hakaret boyutuna varan sözleri neticesinde Fatih Altaylı'ya karşı Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 500.000 TL'lik manevi tazminat davası açıldığını kamuoyunun dikkatine sunarız."

'KENDİSİNE HAKARET ETMEDİM'

Avcı'nın suç duyurusundan sonra Fatih Altaylı, konuya dair görüşlerini aktardı.

Altaylı, Odatv'ye yaptığı açıklamada, "Ben kendisine hayatım boyunca hiçbir yerde hakaret etmedim. Kötü antrenör demek hakaret değildir. Kötü antrenör demek, kötü antrenör olduğu yolunda bir intiba demektir. Kötü antrenör demek, kimseye hakaret olmaz, dava açmak istiyorsa açar tabii ama bu onu kötü antrenör olmaktan kurtarmaz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin