Hakim dizisi final yapıyor! Erdal Beşikçioğlu'nun dizileri neden erken final yapıyor?

atv'nin iddialı dizisi Hakim, 10'uncu bölümüyle ekran final yapacak. Sina Koloğlu, son dizileri erken final yapan Erdal Beşikçioğlu ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Hakim dizisi final yapıyor! Erdal Beşikçioğlu'nun dizileri neden erken final yapıyor?

Müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu'nun yazısı şöyle:

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU; ERKEN FİNAL DİZİLERİ

Biz onu 'Behzat Ç' olarak izledik, sevdik. İyi eğitim almış, karizmatik bir oyuncu. Erdal Beşikçioğlu'ndan bahsediyorum. Bu kartvizit açık kanal dizilerde karşılığını bir türlü bulamadı.

En son atv'de yer alan 'Hakim' dizisi 10 bölüm ile erken final yaptı. Oyuncunun 2014 yılında bu yana ekrana gelen dizilerinin kaderi böyle; 'Reaksiyon'(2014) 13 bölüm ile erken final yaptı, 'Yok Olan'(2016) yine 13. bölümde final yaptı. İstisna bir dizi, 'Adı Efsane' (2017) üst basamaklara çıktı.

Ama son bölümlere doğru dikkat çeken bir reyting kaybı yaşadı ve 29. bölümde final yaptı. Özellikle 'total' izleyicinin beğenisini kazanacağı beklenen 'Çocukluk'(2020) dizisi, 11. bölümde erken final yaptı.

'Kağıt Ev'(2021) 8'nci bölüme kadar dayanabildi. Tv sektörünü tanıyan ve içinde yer alan önemli bir isme sordum durumu; 'Bazı yüzler ana akım işlere zor gelir. Erdal Beşikçioğlu onlardan biri. Dijital yapımlara daha uygun' dedi. Bir hatırlatma yaptı 'Unutmamak lazım tekrar Behzat Ç'yi çekiyor Blu TV'ye. Yani fenomen olduğu karaktere döndü.'

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sina Koloğlu (@sinakologlu)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin