Hakan Taşıyan için acil çağrı

Yaklaşık 4 aydır hastanede tedavi gören arabesk müziği sanatçısı Hakan Taşıyan için sosyal medyadan bir çağrıda bulunuldu. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Hakan Taşıyan'ın acilen karaciğer ve böbrek nakli olması gerektiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Taşıyan için acil çağrı

Şarkıcı Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Yaklaşık 4 aydır hastanede tedavi gören Taşıyan'ın sosyal medya hesabından sanatçı için bir çağrıda bulunuldu. Hakan Taşıyan'ın acilen karaciğer ve böbrek nakli olması gerektiği ifade edildi.

47 yaşındaki ünlü şarkıcının Instagram hesabından şu açıklama yapıldı:

"Hakan taşıyan sevenlerine önemli duyuru. Yaklaşık 4 aydır devam eden tedavi sürecimizde, doktorlarımızın yapmış olduğu tetkikler neticesinde, acil olarak karaciğer ve böbrek nakli olması gerektiği tespit edilmiştir. Öncelikle birinci derece yakınlarından (aile bireylerinden) alınan kan örnekleri neticesinde böbrek için kız kardeşinin uyumlu olduğu belirtilmiş ancak karaciğer için herhangi bir donör bulunamamıştır.

Durumu kritikliğini korumaktadır ve doktorlarımızın verdiği bilgi neticesinde karaciğerin acil olarak bulunması gerektiği bildirilmiştir. Tedavi sürecinde doktorlarımızın vücudu dengede tutabilmek için belirli aralıklarla vücuttan su çekme işlemi ve diyaliz işlemi uygulanmaktadır.

Hakan Taşıyan sevenlerinden dualarını eksik etmemesini ve Allah’ın izniyle sağlıklı günlere kavuşması ve sevenlerine tekrar “doktor” olmasını tüm kalbi duygularımızla diliyoruz. Yanımızda olan tüm kardeşlerimize sevgilerimizle."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin