Hakan Şükür istifa etti! Twitter'ın gündemine oturdu

AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Şükür istifa etti! Twitter'ın gündemine oturdu

İstifasıyla ilgili yazılı açıklama yapan Şükür, " AK Parti’den üzülerek istifa ettiğimi, milletin vekili sıfatıyla siyasi hayatıma bağımsız olarak devam edeceğimi bildiriyorum. Aziz milletimizin dualarını bekliyor ve hepsine teker teker en derin selam ve hürmetlerimi sunuyorum." dedi.



Son haftalarda gündem de olan Gülen Cemaati ile hükümet arasında gerginliğe yol açan dershanelerin kapatılması tartışmalarına katılan Şükür, “İhtiyaç duyulmayacak bir iyileştirme yapılmadan dershanelerin kapatılmasına evet demenin, doğru olmadığını düşünüyorum” açıklaması yapmıştı.



Hakan Şükür'ün yaptığı yazılı açıklamadan sonra twitter'da kısa sürede ençok konuşulanlar arasınada yer aldı.



İşte o yorumlardan bazıları:



Cüneyt Özdemir @cuneytozdemir  Hakan Şükür'ün istifası kadar istifa mektubu da konuşulur. Ak Partiye veda mektubu, cemaate bağlılık manifestosu yazmış. KCK iddiası ilginç!



Nami ÇAĞAN @NamiCAGAN  Hakan Şükür'ün AKP'den istifası çok da haber değil, CHP'ye geçerse haber olur.



haluk_eyidogan @haluk_eyidogan  AKP de ikinci istifa. Artık çatlama yarılmaya dönüşüyor. Anlaşılan arkası gelecek istifaların. AKP yeni yıla eksik takımla giriyor.



Ferdan Ergut @FerdanErgut  Teknik Direktör Fetullah Gülen forvet hattında Hakan Şükür'e görev vermiş.



Asım Yıldırım @asim_yildirim  Bu istifa AkParti yöneticilerinin canını çok sıkacak. İdris Bal'dan sonra Hakan Şükür de partiden istifa etti.



REYHAN KARACA @Reyhan_Karaca  Ve Hakan Sukur Ak Parti'den istifa etmis...



Oray Egin @orayegin  Hakan Şükür safını nikah şahidi Hocaefendi'den yana seçti ve AKP'den istifa etti. Bir de kendini önemseyip tavır falan koymuş ya pöf.



Hikmet Genc @hikmetgenc  Hakan Şükür AK Parti'den istifa etti.Ulan en başta fişlenecek adamı fişlemeyi unutmuşlar!...Asdfljşşhdasdfc




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin