Hakan Meriçliler'den Ali Erkazan açıklaması: Peşindeyim!

Hakan Meriçliler, Ali Erkazan hakkında açtığı davayla ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Meriçliler'den Ali Erkazan açıklaması: Peşindeyim!

Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler, birlikte rol aldığı diziden arkadaşı Ali Erkazan’a açtığı hakaret davasının çıkışında, "Söylediği her şey iftira. Geç de olsa adaletin tecelli edeceğine inanıyorum" dedi.



Oyuncu Ali Erkazan, meslektaşı Hakan Meriçliler hakkında iki yıl önce katıldığı bir programda sarf ettiği, “Hasta biraz rahatsız yani, taciz ettiği insanlar var, neden gitmediğini söyleyeyim altına işedi, utancından mı artık neyse, bu adam yalancı, bu adam ruh hastası diyorum ben size. Hasta adam” şeklindeki sözleri üzerine oyuncu Hakan Meriçliler, kamuoyu ve toplum önünde küçük düşürüldüğü için savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yapılan soruşturmanın ardından Ali Erkazan hakkında ‘Hakaret’ suçundan 4 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.



Ali Erkazan ve avukatı katılmadı



Bakırköy 20. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya şikayetçi Hakan Meriçliler ve avukatı katılırken, sanık oyuncu Ali Erkazan ve avukatı katılmadı. Duruşmada oyuncu Meriçliler, Ali Erkazan'ın basın yoluyla farklı zamanlarda hakaret ettiğini söyleyerek, “Ali Erkazan'ın cezalandırılmasını talep ediyorum” dedi. Hakan Meriçliler'in avukatı ise sanığın birden çok televizyon kanalında müvekkilini tehdit ve hakaret ettiğini savundu. Mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.



'Söylediği her şey iftira'



Duruşma sonrasında açıklama yapan oyuncu Hakan Meriçliler, “Otel müdürünü darp ediyor. Otelden atılıyor ve jandarma tarafından kelepçeler tarafından götürülüyor oradan. Bunu kapatmak için bana şey yapmaya çalıştı… Ben gördüğünüz gibi peşindeyim. Bekliyorum. Söylediği her şey iftira. Geç olacak ama adaletin tecelli edeceğine inanıyorum” dedi. (Sözcü)



Hakan Meriçliler'den Ali Erkazan açıklaması: Peşindeyim!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin