Hakan Karahan'dan ayrılık açıklaması

Candan Erçetin ile 23 yıllık hayat arkadaşı Hakan Karahan'ın ayrıldıkları iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Karahan'dan ayrılık açıklaması

Ünlü şarkıcı Candan Erçetin’in 23 yıllık hayat arkadaşı Hakan Karahan, Harbiye Açıkhava’da konser veren sevgilisini yalnız bırakmayarak ayrılık iddialarını yalanladı.



Candan Erçetin, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, ‘BKM Açıkhava’da 2017’nin kapanış konserini yaptı. Yaklaşık 5 bin kişinin doldurduğu alanda, müzik ziyafeti sunan sanatçı, tam not aldı. ‘Şehir’ parçasıyla başlayan konser, ‘Elbette’, ‘Bahar’ ve ‘Yalan’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarla devam etti. Erçetin, ‘Bahar’ şarkısından önce, “İstanbul’u her zaman çok güzel bulmuşumdur. Hele yanınızda her mevsimi size bahar gibi yaşatan biri varsa” sözleriyle alkış aldı.



Sanatçıyı, 23 yıllık sevgilisi yazar, yapımcı ve senarist Hakan Karahan da yalnız bırakmadı. Yaklaşık iki ay önce ilişkilerinin bittiği ve Elif Kıramer’le flört ettiği iddia edilen Karahan, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı: “Candan’la birlikte çok sık gittiğimiz restoranda hakkımda haberler çıktı. Bunlar tamamen saçma sapan ve yalan. Ben Candan’ı çok seviyorum, ayrılık yok” dedi. (Milliyet)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin