Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi finali öncesi Manchester City'e gözdağı verdi

A Milli Futbol Takımımızın ve Inter'in başarılı ismi Hakan Çalhanoğlu yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi Manchester City'e gözdağı verdi.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi finali öncesi Manchester City'e gözdağı verdi

Inter'de forma giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

29 yaşındaki deneyimli isim, ''Bu finali yarın ülkemde oynayacağımız için mutlu ve gururluyum. Eminim ki ülkem arkamda ve dualarını eksik etmeyecektir. İngiltere'ye attığım gol var tarihe geçti. İnşallah yarın da gol atarım'' dedi.

Açıklamalarına şu şekilde devam eden Çalhanoğlu, ''Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Manchester City'nin bu maça çok hazır olduğunu düşünüyorum. Rakibimizin kadrosunu çok iyi analiz ettik. Umarım gol atarım ama daha önemli olanı kazanmamız. Kendi oyunumuza odaklanacağız. Tabii ki analizimizi yaptık ama onları oynatmamaya çalışacağız. Korkmayacağız. Onları zorlayacağız. Direnç göstereceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde her zaman iyi oynadık, domine ettik. Eminim yarın iyi bir final olacak'' şeklinde konuştu.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 11 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu 1 gol ve 2 asist üretti.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin