Haftaya damga vurdu!

BDP'lilerin olaylı biten 'Karadeniz turu' geçen hafta gündemin ilk sırasına oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Haftaya damga vurdu!

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. 18 - 24 Şubat 2013 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’lerini” 5 başlık altında sıraladı;





HAFTANIN GÜNDEMİ “BDP’NİN KARADENİZ TURU YARIM KALDI”

Barış sürecini anlatmak için Karadeniz turuna çıkan BDP heyetinin Sinop’ta yaşadığı kabus dolu dakikalar, BDP’lilerin oteldeki basın toplantısı sırasında yaşanan olaylar ile ilgili yansımalar 894 haberle bu hafta gündemin ilk sırasına yerleşti. PKK Lideri Abdullah Öcalan ile devlet yetkilileri arasında süren görüşmeler çerçevesinde BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Pervin Buldan ve Altan Tan’ın Öcalan ile görüşmek üzere İmralı’ya gitmeleri 223 haberle gündemin 2. sırasında yer aldı. Sevgilisi Reeva Steenkamp’ı öldüren Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius’un, 114 bin dolarlık kefaletle serbest bırakılması ile ilgili haberler 186 yansımayla gündemin 3. önem teşkil eden konusu oldu. Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören’in vefatı ile ilgili haberler 86 haberle 4. sıraya yerleşti. 5.7 milyar dolarla Türkiye’nin en büyük ikinci özelleştirmesi olan köprü ve otoyol ihalesinin iptal edilmesi 83 habere konu olarak PRNet “Haftanın En’leri” listesinde beşinci sırada yer aldı.



HAFTANIN ÜNLÜSÜ “YILMAZ ERDOĞAN”



Yılmaz Erdoğan 171 haberle haftanın ünlüsü olarak ilk sırada yer alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, 136 haberle 2. sırada yer buldu. 123 haberle listede Cem Yılmaz 3.sırayı oluşturuyor. Cem Yılmaz’ı 119 haberle Belçim Bilgin Erdoğan takip ederken, Hülya Avşar 92 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin son sırasında yer aldı.





HAFTANIN SİYASETÇİSİRECEP TAYYİP ERDOĞAN”



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3.768 haberle haftanın en çok haber olan siyasetçisi oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 793 haberle 2.sırada yer aldı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım 502 haberle 3. sırayı oluşturuyor. BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder 446 haberle 4.sırada yer aldı. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ise 389 haber yansımasıyla PRNet “Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümüne son sırasından giriş yaptı.





HAFTANIN SPOR ADAMIAYKUT KOCAMAN”



Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 410 haberle haftanın en çok konuşulan spor adamı oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 409 haberle 2. sıraya yerleşti. Beşiktaş Spor Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba 296 haberle 3. sırada yer alırken, Trabzonspor Spor Kulübü Başkanı Sadri Şener 248 haberle 4. oldu. BursaSpor’un yeni Teknik Direktörü Hikmet Karaman 218,  haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.





HAFTANIN SPORCUSUDIDIER DROGBA”



Galatasaray'ın yeni transferi Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba 794 haberle haftanın en çok konuşulan futbolcusu oldu. Galatasaray’ın yeni transferi Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder 545 haberle 2. sırada yer aldı. Galatasaray’ın santrafor mevkiinde forma giyen Türk Milli futbolcu Burak Yılmaz 241 haberle 3. sırayı oluşturdu. Beşiktaş’ta Santrafor mevkinde forma giyen Portekizli futbolcu Hugo Almeida 182 haberle 4. sırada yer aldı. Galatasaray’da forma giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo 134 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.











GÜNDEM BAŞLIKLARI




HABER ADET






BDP'NİN KARADENİZ TURU YARIM KALDI... 




894






İMRALI GÖRÜŞMELERİ…




223






AMPUTE ATLET PİSTORİUS'UN, KIZ ARKADAŞINI ÖLDÜRMESİ…




186






ENVER ÖREN'İN VEFATI…




86






5.7 MİLYAR DOLARLIK KÖPRÜ İHALESİ İPTAL...




83





 


 





ÜNLÜLER




HABER ADET






YILMAZ ERDOĞAN




171






KIVANÇ TATLITUĞ




136






CEM YILMAZ




123






BELÇİM BİLGİN ERDOĞAN




119






HÜLYA AVŞAR




92





 


 





SİYASİLER




HABER ADET






RECEP TAYYİP ERDOĞAN




3768






KEMAL KILIÇDAROĞLU




793






BİNALİ YILDIRIM 




502






SIRRI SÜREYYA ÖNDER




446






ZAFER ÇAĞLAYAN




389





 


 





SPOR ADAMLARI




HABER ADET






AYKUT KOCAMAN




410






FATİH TERİM




409






SAMET AYBABA




296






SADRİ ŞENER




248






HİKMET KARAMAN




218





 


 





SPORCULAR




HABER ADET






DIDIER DROGBA




794






WESLEY SNEIJDER




545






BURAK YILMAZ




241






HUGO ALMEIDA




182






FELIPE MELO




134







 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin