Haftanın gündemini İsrail belirledi

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. İşte, haftaya damga vuranlar...

Google Haberlere Abone ol
Haftanın gündemini İsrail belirledi

25 - 31 Mart 2013 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’lerini” 5 başlık altında sıraladı;





HAFTANIN GÜNDEMİ “İSRAİL, MAVİ MARMARA SALDIRISI İÇİN ÖZÜR DİLEDİ”

İsrail’in Mavi Marmara gemisine 2010’da düzenlediği operasyon ile ilgili özür dilemesi 775 haberle bu hafta gündemin ilk sırasına yerleşti. Hükümetin teröre çözüm arayışında, gündeminde olan ‘Akil Adamlar Komisyonu’nun kurulması ve çalışmaya başlaması ile ilgili haberler 596 yansımayla gündemin 2. sırasında yer aldı. 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nı düzenlemeye aday olan İstanbul’da incelemelerde bulunacak Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu’nun açılış toplantısı ile ilgili haberler 189 yansımayla gündemin 3. önem teşkil eden konusu oldu. Müslümanlarla Budistler arasında gerginliklerin eksik olmadığı Güneydoğu Asya ülkelerinden Myanmar'da yaşanan son çatışmalardan sonra ordunun kontrolü tamamen ele alması 170 yansımayla 4. sırada yer aldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le ters düştüğünden beri Britanya’da sürgün yaşayan 67 yaşındaki işadamı Boris Berezovski ‘nin vefat etmesi ile ilgili yansımalar 95 habere konu olarak PRNet “Haftanın En’leri” listesinde beşinci sırada yer aldı.



HAFTANIN ÜNLÜSÜ “CEM YILMAZ”



Cem Yılmaz 152 haberle haftanın ünlüsü olarak ilk sırada yer alıyor. Türkan Şoray, 100 haberle 2. sırada yer buldu. 89 haberle listede Demet Akalın 3.sırayı oluşturuyor. Demet Akalın’ı 82 haberle Serdar Ortaç takip ederken, İbrahim Tatlıses 78 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin son sırasında yer aldı.





HAFTANIN SİYASETÇİSİRECEP TAYYİP ERDOĞAN”



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3.774 haberle haftanın en çok haber olan siyasetçisi oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 631 haberle 2.sırada yer aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 610 haberle 3. sırayı oluşturuyor. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 540 haberle 4.sırada yer aldı. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan 407 haber yansımasıyla PRNet “Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümüne son sırasından giriş yaptı.





HAFTANIN SPOR ADAMIFATİH TERİM”



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 454 haberle haftanın en çok konuşulan spor adamı oldu. Beşiktaş Spor Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba 269 haberle 2. sıraya yerleşti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 233 haberle 3. sırada yer alırken, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal 176 haberle 4. oldu. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman 159 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.





HAFTANIN SPORCUSUWESLEY SNEIJDER”



Galatasaray'ın yeni transferi Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba 371 haberle haftanın en çok konuşulan futbolcusu oldu. Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder 368 haberle 2. sırada yer aldı. Beşiktaş’ın orta saha futbolcusu Oğuzhan Özyakup 348 haberle 3. sırayı oluşturdu. Galatasaray’ın santrafor mevkinde forma giyen Türk millî futbolcu Burak Yılmaz 270 haberle 4. sırada yer aldı. Galatasaray’ın orta saha futbolcusu Selçuk İnan 155 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.















GÜNDEM BAŞLIKLARI




HABER ADET






İSRAİL, MAVİ MARMARA SALDIRISI İÇİN ÖZÜR DİLEDİ...




775






TERÖRE ÇÖZÜM İÇİN, AKİL ADAMALAR KOMİSYONU OLUŞTURULUYOR…




596






ULUSLARARASI OLİMPİYAT KOMİTESİ İSTANBUL'DA…




189






MYANMAR DA ORDU DURUMA EL KOYDU...




170






PUTİN’İN DÜŞMANI OLİGARK ÖLÜ BULUNDU... 




95





 


 





ÜNLÜLER




HABER ADET






CEM YILMAZ




152






TÜRKAN ŞORAY




100






DEMET AKALIN




89






SERDAR ORTAÇ




82






İBRAHİM TATLISES




78





 


 





SİYASİLER




HABER ADET






RECEP TAYYİP ERDOĞAN




3774






DEVLET BAHÇELİ




631






KEMAL KILIÇDAROĞLU




610






AHMET DAVUTOĞLU




540






ZAFER ÇAĞLAYAN




407





 


 





SPOR ADAMLARI




HABER ADET






FATİH TERİM




454






SAMET AYBABA




269






AYKUT KOCAMAN




233






ÜNAL AYSAL




176






FİKRET ORMAN




159





 


 





SPORCULAR




HABER ADET






DIDIER DROGBA




371






WESLEY SNEİJDER




368






OĞUZHAN ÖZYAKUP




348






BURAK YILMAZ




270






SELÇUK İNAN




155







 






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin