Haftanın 'en'leri belli oldu: Mandela ve Balbay gündeme damga vurdu!

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı.

Google Haberlere Abone ol
Haftanın 'en'leri belli oldu: Mandela ve Balbay gündeme damga vurdu!

 09 - 15 Aralık 2013 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, 'Haftanın En’leri' 5 başlık altında sıralandı.

 

HAFTANIN GÜNDEMİ 'NELSON MANDELA'NIN ÖLÜMÜ'



Nelson Mandela’ya tarihin en geniş katılımlı anma töreniyle veda edildi ve basında 1049 habere konu oldu.



Mustafa Balbay’ın tahliyesi  bu hafta da konuşulmaya devam etti ve  919 haberle haftanın en çok tartışılan iki numaralı gündem maddesi olurken, Başbakan Erdoğan’ın belediye başkan adayları açıklamaları 906 haberle üçüncü sırada yer aldı.



Cemaat-i İslami Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla’nın idamı, 388 haber yansıması ile dördüncü sıradaydı. Haftanın beşinci gündem maddesi ise TBMM’de Küfürlü Kavgalar olarak kaydedildi.



HAFTANIN SİYASETÇİSİ 'RECEP TAYYİP ERDOĞAN'



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 8.216 haberle haftanın en çok konuşulan siyasetçisi oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 1.168 haberle 2.sırada yer aldı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, 776 haberle 3. sıraya, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım 577 haberle 4.sıraya yerleşti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise 542 haber yansımasıyla PRNet “Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümüne son sırasından giriş yaptı.

 

HAFTANIN ÜNLÜSÜ  'CEM YILMAZ'



En medyatikler listelerinin daimi ismi Cem Yılmaz geçen hafta da 174 haberle ilk sıradaydı. TV8’i satın alan Acun Ilıcalı 120 haberle ikinci olurken, onu 99 haberle Hülya Avşar takip etti. “Biri Var” şarkısının tanıtımları ile boy gösteren Hande Yener 99 haberle 4. sıraya yerleşirken, hayvan severlere verdiği desteklerle dikkat çeken süper star Ajda Pekkan, 95 haberle listenin beşinci sırasında yer aldı.



HAFTANIN SPOR ADAMI “ERSUN YANAL'



Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 406 haberle spor gündeminin ilk sırasına yerleşti.  Gaziantepspor  Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise 328 adet haberle haftanın ikinci spor adamı oldu. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, 256 haberle, üçüncü sırada yer alırken, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim 241 haberde yer aldı. Haftanın 5. Sıradaki spor adamı ise 158 haberle Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal oldu.

 

HAFTANIN SPORCUSU 'DIDIER DROGBA'

Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba,  864 haberle haftanın en çok konuşulan futbolcusu oldu. Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Wesley Sneijder 694 haberle 2. Sıraya yerleşti. Galatasaray  futbolcusu Emmanuel Eboue 479 haberle 3.sırada yer alırken geçen hafta annesini kaybeden Beşiktaş’ın kalecisi Tolga Zengin 333 haberle En’ler listesine 4. sıradan giriş yaptı. Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Felipe Melo ise 310 haberle PRNet haftanın en çok konuşulan sporcuları listesine beşinci sırada yer aldı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin