Hafsanur Sancaktutan intihar iddialarına açıklama yaptı: Tek söyleyeceğim, 22 yaşında ailesini, işini ve ailesini çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için üzgünüm

Zehirlendiği için hastaneye kaldırıldığı yönünde haberleri yapılan oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile ilgili dehşet veren iddialar ortaya atıldı. Dünya ile Benim Aramda dizisindeki mastürbasyon sahneleriyle olay olan Sancaktutan'ın sevgilisi Deniz Can Aktaş ile ayrıldıktan sonra intihara kalkıştığı iddia edildi. Hastaneye zehirlendiği için değil, intihara teşebbüs ettiği için kaldırılmış. Haberler üzerine açıklama yapan Hafsanur Sancaktutan ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Hafsanur Sancaktutan intihar iddialarına açıklama yaptı: Tek söyleyeceğim, 22 yaşında ailesini, işini ve ailesini çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için üzgünüm

Zehirlendiği için hastaneye kaldırıldığı yönünde haberleri yapılan oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile ilgili dehşet veren iddialar ortaya atıldı. Dünya ile Benim Aramda dizisindeki mastürbasyon sahneleriyle olay olan Sancaktutan'ın sevgilisi Deniz Can Aktaş ile ayrıldıktan sonra intihara kalkıştığı iddia edildi. Hastaneye zehirlendiği için değil, intihara teşebbüs ettiği için kaldırılmış.

Oynadığı dizideki mastürbasyon sahneleriyle uzun süre konuşulan Hafsanur Sancaktutan'ın sevgilisi Deniz Can Aktaş ile ayrıldıktan sonra intihara kalkıştığı ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Bircan Bali hafta sonu bu paylaşımı yapmıştı. Bir oyuncunun intihara teşebbüs ettiğini söylemişti.

TV100'de yer alan habere göre Bugünkü programda Bircan Bali, intihara kalkışan kişinin güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan olduğunu açıkladı. Eski erkek arkadaşını arayıp ilaç içtiğini söyleyen Hafsanur Sancaktutan daha sonra da bileklerini kestiğini gösterdi. Deniz Can Aktaş ise hiç vakit kaybetmeden ambulansı aradı.

Kavacık'ta devlet hastanesine kaldırılan güzel oyuncu olayın gizli kalmasıı isteyerek apar topar taburcu edilmek istenmiş. Söylemezsem Olmaz programında gerçek açıklandı. Meğer Hafsanur Sancaktutan intihara kalkışmış. 

Hafsanur Sancaktutan intihar iddialarına açıklama yaptı: Tek söyleyeceğim, 22 yaşında ailesini, işini ve ailesini çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için üzgünüm - Resim : 2

SANCAKTUTAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Hafsanur Sancaktutan söz konusu intihar haberlerini yalanladı. Böyle bir habere maruz kaldığı için çok üzgün olduğunu söyleyen Sancaktutan, "Sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum" ifadelerini kullandı.

Sancaktutan'ın açıklaması şöyle: "Biraz önce tv'de yayınlanan bir magazin programında beni ve ailemi çok üzen, çok zor durumda bırakan bir haber yapıldı. Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi. 

Tek söyleyeceğim, 22 yaşında ailesini, işini ve ailesini çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum. 

Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ederim."

 

Kaynak: TV100
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin