Hadise'nin sahnedeki zor anları. Hadise gözyaşlarına hakim olamadı

Hadise, 'Küçük Bir Yol' şarkısını okurken gözyaşlarına hakim olamadı. İzmir'de sahne alan Hadise bir anda gözyaşlarına boğuldu. İşte Hadise'nin sahnedeki zor anları...

Google Haberlere Abone ol
Hadise'nin sahnedeki zor anları. Hadise gözyaşlarına hakim olamadı

Ünlü şarkıcı Hadise, hem özel hayatı hem de kariyeriyle adından sık sık bahsettiriyor. Hadise, geçtiğimiz ocak ayında Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi almıştı. İş insanına 'Evet' diyen şarkıcı, güzel haberi sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti. 3 milyon TL değerindeki tektaşını gösteren popçu, gönderisine "Bölümümüz şimdi başlıyor" notunu düşmüştü. Dinçerler de sevgilisinin paylaşımına, 'Mrs. Dinçerler' yorumunu yapmıştı.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız Mehmet Dinçerler'le aile arasında düzenlenen törenle Çırağan Sarayı'nda evlenmişti.

Dünyaevine giren Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti bir an olsun birbirlerinin yanından ayrılmıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı Hadise, evlendikten sonra sahne tarzını değiştirmesiyle gündem olmuştu.

Güzel popçunun verdiği konserlerde kapalı giyinmesi takipçilerinin gözünden kaçmamıştı.

Evliliği yönünde bu zamana kadar halen daha tek bir açıklama yayınlamayan 37 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesapları Twitter ve TikTok'a soyadı olarak Dinçerler'i eklemişti.

Güzel şarkıcı son olarak İzmir'de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcı, "Hayatımın şarkısı" dediği 'Küçük Bir Yol'u söylerken gözyaşlarını tutamadı.

Hadise'nin sahnedeki zor anları. Hadise gözyaşlarına hakim olamadı

O anları Instagram hesabından takipçileri ile paylaşan Hadise, "Hayatımın şarkısı dediğim Küçük Bir Yol'u tam iki sene önce bugün yayınladık. Bizi böylesine güçlü ve anlamlı bir şarkı ile buluşturan Devrim ve Mete'ye tekrar teşekkür ediyorum" notunu düştü.

Hadise'nin sahnedeki zor anları. Hadise gözyaşlarına hakim olamadı - Resim : 2

Konserde giydiği mor renkli elbisesi ile de dikkat çeken Hadise'nin bu halleri ise hayranlarını üzdü.

İşte o anlar…

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin