'Hadise sonuna kadar haklı'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Hadise sonuna kadar haklı'

Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Hadise sonuna kadar haklı



Serhat Akın’ın Hadise için “Eskiden çirkindi, sonra Arap atı gibi açıldı” demesi, şarkıcıyı çok sinirlendirdi. Hadise tepkisini sosyal medyada “Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın” sözleriyle dile getirdi. Bu polemik için neler söyleyeceksiniz?



Cengiz Semercioğlu: Serhat kendini hatırlatmak için eski defterleri açtı. Unuttuğumuz Serhat bir anda anlattığı eski maceraları, ona buna söylediği laflarla gündeme geldi. Git futbol yorumculuğu yap, gazetede yaz, teknik direktörlük kariyeri yapmaya çalış... Ama o gidip geçmişin magazinini yapıyor. Hadise haklı bu meselede, sadece her lafı kadına şiddete getirmese iyi olur.



Onur Baştürk: Hadise sonuna kadar haklı. Serhat Akın’ın ifadeleri çirkin. Buna rağmen Hadise’nin “Adamlıktan uzaksın” lafına bozulmuş, bir de “Benim söylediğim şeylerde ne var ki?” demeye getirmiş ya, inanılmaz. Yani hâlâ ne dediğinin farkında değil. Valla Hadise’nin şu son dönem çıkışları muhteşem.



Ömür Gedik: Ben Serhat’ın Hadise’yi aşağılamak niyetinde olduğunu sanmıyorum. Aslında şu anki haline hayranlığını dile getirerek iltifat etmeye çalışmış gibi bile duruyor. Sorun seçtiği kelimelerde ve ifade ediş biçiminde, daha dikkat edebilirdi tabii. Hadise’nin çıkışı ise fazla sert geldi bana.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin