Hadise ile Mehmet Dinçerler ayrılığının perde arkası ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Hadise'nin boşanma davası açtığı Mehmet Dinçerler, magazin gündemine bomba gibi düştü. 30 Eylül Cuma günü Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülecek dava ile boşanacak olan Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrılığının nedeni ortaya çıktı. Hadise'nin, klibinde ve konserinde Murda'yla samimi olması Dinçerler ve ailesi tarafından hoş karşılanmadı.

Google Haberlere Abone ol
Hadise ile Mehmet Dinçerler ayrılığının perde arkası ortaya çıktı

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle dünyaevine giren ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı eşi Mehmet Dinçerler kısa bir süre önce ayrılık kararı aldı. Boşanacaklarını açıklayan Hadise ile Mehmet Dinçerler, magazin basınının en çok konuştuğu isimler arasında yer aldı.

Hadise'nin açtığı boşanma davasının tarihi belli oldu. Cuma günü saat 16:00'da Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde çiftin boşanma davası görülecek.

HADİSE VE MEHMET DİNÇERLER'İN AYRILIK NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Milliyet'in haberine göre; Öte yandan Hadise'nin, Mehmet Dinçerler'den ayrılma sebeplerinden biri daha ortaya çıktı. Sahne kıyafetlerine karıştığını dilekçesinde belirten şarkıcının, asıl krizin düet yaptığı Murda'yla 'İmdat' klibinde sarılmasıyla yaşandığını söylediği iddia edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin