Hadi Özışık'ın sahibi olduğu sitede ayrılık!

İnternet Haber ve Gazeteciler.com'un sahibi Hadi Özışık'ın Sedat Peker'le yaptığı FaceTime görüşmesinin basına yansımasıyla başlayan tartışmalar ve tepkiler devam ediyor...

Google Haberlere Abone ol
Hadi Özışık'ın sahibi olduğu sitede ayrılık!

İnternethaber.com Grup Başkanı Hadi Özışık'ın, suç örgütü lideri Sedat Peker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını reddetmesinin ardından Peker, Özışık ile yaptığı görüşmeleri yayınlamıştı. Özışık, Soylu ve kamuoyundan özür dilerken; Bakan Soylu, Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık hakkında "hakaret," "iftira" ve "örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım" etmek suçlarından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

Yaşananların ardından Hadi Özışık'ın, Tv100 ve HaberTürk TV'de yorumcu olarak katıldığı programlarla ilişiği kesilmişti. Kardeşi Süleyman Özışık'ın da Türkiye gazetesindeki yazılarına son verilmişti.

Bu yaşananların ardından Hadi Özışık'ın sahibi olduğu internet sitelerinden olan gazeteciler.com'dan ayrılık haberi geldi. Gazeteciler.com'un Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü'nü yürüten Cuma Obuz, görevinden istifa etti.

Obuz, istifa kararını Twitter'dan paylaştığı şu mesajla duyurdu:

"İnternethaber yayın grubuna ait Gazetecilercom sitesinde yürüttüğüm Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevimden istifa ettim! 20 ay boyunca beraber çalıştığım herkese teşekkür ediyorum."

Hadi Özışık'ın sahibi olduğu sitede ayrılık!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin