Hacı Mehmet Ulaş cinayetinin perde arkası: Bayğaralar suç örgütü öldürmüş. 3 şüpheli gözaltına alındı

Adana'da iş yerinde silahlı saldırıya uğrayan 45 yaşındaki Hacı Mehmet Ulaş cinayetini 'Kafes operasyonu' ile çökertilen Bayğaralar suç örgütünün azmettirdiği ortaya çıktı. Örgüt lideri Ramazan Bayğara’nın talimatıyla cinayeti azmettiren Enes Fidan ile Ulaş’ı öldüren Kerem Kaya ve Ayhan Öncü’nün operasyon kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Hacı Mehmet Ulaş cinayetinin perde arkası: Bayğaralar suç örgütü öldürmüş. 3 şüpheli gözaltına alındı
DHA

Suç örgütü ‘Bayğaralar’ 23 Ekim’de düzenlenen Kafes operasyonu kapsamında çökertildi.

6 ilde belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen baskın ile Bayğaralar çetesinin cinayet, silahla yaralama, uyuşturucu madde ticareti, dolandırıcılık gibi çeşitli faaliyetlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Adresteki aramalarda 3 piyade tüfeği, 2 hafif makineli tüfek, 29 tabanca ve 7 av tüfeği ele geçirilirken operasyon ve ara yakalamalarda gözaltına alınan 75 şüpheli tutuklandı.

HACI MEHMET ULAŞ CİNAYETİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU

12 Ekim'de Merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde öldürülen Hacı Mehmet Ulaş cinayetinin de Ramazan Bayğara’nın talimatı ve Enes Fidan’ın azmettirmesi sonucu işlendiği ortaya çıktı. Azmettirici olduğu iddia edilen Enes Fidan ile Ulaş’ı öldürdüğü belirlenen şüpheliler Kerem Kaya ve Ayhan Öncü’nün Sarıçam ilçesindeki bir apartman dairesinde saklandığı tespit edildi.

TANINMAMAK İÇİN SLİKON MASKE TAKTILAR

Kaya ile Öncü'nün saldırı esnasında tanınmamak için başlarına silikon maske taktıkları ortaya çıktı. Adrese baskın yapan ekipler, 3 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete sevk edildi.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin