Habervaktim Abdülkadir Selvi'ye sert çıktı, Selvi dava açtı!

Abdülkadir Selvi, Habervaktim.com Genel Yayın Yönetmeni Fatih Akkaya'ya dava açıyor.

Google Haberlere Abone ol
Habervaktim Abdülkadir Selvi'ye sert çıktı, Selvi dava açtı!

Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugün yazdığı 'Hesaplaşacağım' başlıklı yazısında Fatih Akkaya'ya Selvi'nin şahsına yönelik hakaretler nedeniyle dava açtığını duyurdu.



Bir polemik peşinde koşmadığı için isim vermediğini belirten Selvi yazısına şöyle devam etti:



"KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR DEMİYORUM"



Yazımda Akit Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya'nın 'Akil İnsanlar Heyeti'nin üyesi olarak çözüm sürecinin bir parçası olduğunu da kayda geçirmedim.



Ama bir zihniyetin ortaya konulması açısından bunu okuyucularımızla paylaştım.



Habervaktim.com'dan Fatih Akkaya isimli şahıs, 'Ali Sarıca'yla görüşen gazeteci benim' diye ortaya çıktı.



'Namussuzluk' ve 'şerefsizlik' gibi ağır kelimelerle şahsımı hedef aldı. 'Kem söz sahibine aittir' demiyorum. 'Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş' diye savuşturma düşüncesinde değilim.



Gazetemizin avukatları harekete geçti, bu zihniyetle hem yargıda hem basında hesaplaşmaya devam edeceğim. 



Yeni Şafak yazarı Abdulkadir Selvi “Şehit ailesini tehdit eden gazeteci” başlıklı yazısında, bir gazetenin Ankara Temsilcisi’nin, Akil İnsanlar toplantısına katıldı diye Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Sarıcı’yı tehdit ettiğini ileri sürmüş ve Habervaktim.com sitesi Genel Yayın Yönetmeni  Fatih Akkaya, "ispatlamayan şerefsizdir" diyerek iddiayı kabul etmemişti.



"İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR"



Fatih Akkaya Abdülkadir Selvi'nin iddiasını şu sözlerle red etmişti:



Selvi, bu son derece samimi görüşmeyi “Şehit ailesini tehdit eden gazeteci” diye aktarmakla kalmayıp, bu iftirasına kaynak olarak gösterdiği Başkan Sarıcı’nın sözlerini çarpıtmaktan çekinmedi. Bizim, görüşmemizde Başkan Sarıcı'yı tehdit ettiğimizi, "Başkan sen o toplantıya nasıl katılırsın. O sözleri nasıl söylersin" şeklinde veya benzer ifadeler kullandığımızı ispat etmeyen şerefsizdir."



© MEDYATAVA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin