Habertürk'ten ayrılan Koray Çalışkan'ın yeni kanalı belli oldu

İşte, Radikal yazarının kamera karşısına geçeceği yeni kanalı!

Google Haberlere Abone ol
Habertürk'ten ayrılan Koray Çalışkan'ın yeni kanalı belli oldu

Habertürk'le sözleşmesi biten Koray Çalışkan, Artı Bir TV'ye transfer oldu. Üç aydır üzerinde çalıştığı 'Kırmızı Telefon' isimli tartışma programıyla salı geceleri 21.30'da kamera karşısına geçecek Çalışkan aynı zamanda kanalın açıklanan ilk İcra Kurulu üyesi oldu. 



Daha önce Habertürk'te Nihal Bengisu ve İskender Pala'yla 'Üç Nokta' ve 'Mustafa Akyol'la Sağlı Sollu' isimli programları yapan Çalışkan, en son Didem Aslan Yılmaz'ın sunduğu 'Türkiye'nin Nabzı'nda devamlı yorumcu olarak görev yapıyordu.

 

Boğaziçi Üniversitesi'nde siyaset bilmi doçenti olan Çalışkan, Radikal Gazetesi'nde köşe yazarı. Aynı zamanda Yol Sinema yapım şirketinin de sahibi olan Çalışkan, belgesel ve kurmaca beş filme imza attı. Son çalışması Türk TV dizilerinin dünyadaki etkisini araştıran uluslararası bir belgesel olan Harikalar Diyarı Cumhuriyeti Habertürk TV'de dört bölüm olarak yayınlandı.

 

Yeni programın reklam ve tanıtım filmlerinin çekimini bitiren Çalışkan'ın 8 Ekim'de yayınlacak ilk Kırmızı Telefon'da Basın Özgürlüğü konusunu işleyeceği öğrenildi.



Haberi twitter'dan duyuran Çalışkan, Artı Bir TV’nin yeni yüzlerle de anlaştığının sinyalini şu şekilde verdi:

 

@koraycaliskan: “Yeni dönemde @artibirtv deyim. Haftaya salı programa başlıyorum. Bu kanalı çok seveceksiniz. Ama esas diğer sürprizleri duyunca...”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin