Habertürk yazarından Ömür Gedik'e Batmobile göndermesi: Arkasından su bile dökemeyecek

Habertürk yazarı Güntay Şimşek, Ömür Gedik'in o açıklamalarını köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Habertürk yazarından Ömür Gedik'e Batmobile göndermesi: Arkasından su bile dökemeyecek

Habertürk gazetesi yazarı Güntay Şimşek bugünkü yazısında, Hürriyet Kelebek yazarı Ömür Gedik'in, önümüzdeki günlerde Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek olan "Batmobile" aracıyla ilgili açıklamasına değindi.



Gedik'in sosyal medya hesabından Batmobile'ı kendisinin kullanacağını açıklaması üzerine konuyu köşesine taşıyan Şimşek, “Niye Ömür Gedik?” sorusunu bile sormuyorum. Çünkü hiçbir şekilde karşılığı yok" dedi ve "Bırakın Batmobile aracını kullanmayı, Ömür Gedik arkasından su bile dökemeyecek, hatta ardından el bile sallayamayacak. Çünkü görme şansı bile olmayacak. Benden hatırlatması..." ifadelerini kullandı.



İşte, Şimşek'in bugünkü yazısın ilgili bölümü:



İLAHİ ÖMÜR GEDİK!



"Türk Hava Yolları’nın (THY) sponsor olduğu “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” filminin New York’taki galası kadar dikkat çekecek, ses getirecek diğer olayı ise İstanbul’a getirilen Batmobile olacak. Çünkü yakında hizmete girmeye hazırlanan İstanbul Boğazı’nın 3. gerdanı Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden ilk geçen sivil araç olarak Batman’in filmde kullandığı Batmobile tarihe geçecek.



THY, Batmobile aracını 3. köprüden geçirerek dünyanın başının terörle belada olduğu şu günlerde, ülkemiz adına dünya semasına hoş bir seda bırakmayı amaçlarken, birileri de erken davranıp rol kapmaya çalışıyor.



Hürriyet’in magazin eki Kelebek’in yazarı Ömür Gedik, nereden icap ettiyseBatmobile aracını kendisinin kullanacağını ilan etti. “Niye Ömür Gedik?”sorusunu bile sormuyorum. Çünkü hiçbir şekilde karşılığı yok.



Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen, sponsorluklar konusunda da dünyaya parmak ısırtan THY ekibinin, böyle bir konuyu, bu kadar boşlukta bırakacağını Ömür Gedik nereden akıl etmiş, hangi cesaretle ortaya atlayıp kendini lanse etmeye kalkmış, şaşırmamak elde değil. Bırakın Batmobile aracını kullanmayı, Ömür Gedik arkasından su bile dökemeyecek, hatta ardından el bile sallayamayacak. Çünkü görme şansı bile olmayacak. Benden hatırlatması..."



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin