Habertürk yazarı Par: 2023'e giderken muhalefeti HDP ile işbirliği yapma argümanı üzerinden eleştirmenin eskisi kadar etkisi olmayacak

Habertürk yazarı Kübra Par, Devlet Bahçeli'nin AK Parti'nin HDP ile yaptığı görüşme üzerine grup toplantısında yaptığı açıklamayı köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Habertürk yazarı Par: 2023'e giderken muhalefeti HDP ile işbirliği yapma argümanı üzerinden eleştirmenin eskisi kadar etkisi olmayacak

Habertürk yazarı Kübra Par, Devlet Bahçeli'nin AK Parti'nin HDP ile yaptığı görüşme için "Son derece doğal ve doğrudur" diyerek, Cumhur İttifakı'nda çatlak oluşmasını bekleyenleri boşa düşürdüğünü belirterek, "Tamam, MHP Lideri Devlet Bahçeli AK Parti’ye HDP ile görüşme üzerinden yüklenmedi ama bu meselenin unutulacağı anlamına gelmiyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın yer aldığı AK Parti heyetiyle HDP heyetinin karşılıklı oturduğu o fotoğraf bundan böyle iktidara sürekli hatırlatılacak.

AK Partililer “6’lı masanın gizli ayağı HDP” diye muhalefeti eleştirmeye kalktığında, “E ama siz de görüştünüz” diye cevap alacaklar." ifadelerini kullandı.

2023 seçimlerine giderken, muhalefeti HDP ile işbirliği yapma argümanı üzerinden eleştirmenin eskisi kadar etkili olmayacağını belirten Par, "Yerel seçimler sırasında Öcalan’ın mektubunun okutulması, kardeşinin TRT’ye çıkarılması nasıl eleştirildiyse bu görüşme de eleştirilecek. Yani AK Parti bu meseleden daha çok çekecek…" diye yazdı.

Yazının tamamı için tıklayın

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin