Haber7’de bayrak değişimi! Kim, hangi göreve getirildi?

Haber7.com Genel Yayın Yönetmenliği görevine yeni bir isim atandı.

Google Haberlere Abone ol
Haber7’de bayrak değişimi! Kim, hangi göreve getirildi?

Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Adnan Gayhan’ın Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar Dairesi Başkan Yardımcılığı görevine atanmasının ardından Haber7.com Yayın Koordinatörü Osman Ateşli Genel Yayın Yönetmenliği görevine atandı.



Haber7.com’un kurucu kadrosu arasında bulunan Ateşli, 16 yıldır Kanal7 Medya Grubu çatısı altında pek çok görevde bulunmuştu.



Haber7’de bayrak değişimi! Kim, hangi göreve getirildi?



Osman Ateşli kimdir?



1976 yılında Ordu’nun Kumru ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretimini Kumru’da tamamladıktan sonra orta öğretimine İstanbul’da devam etti.



1995 yılında Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 1996 yılında girdiği üniversite sınavında Kazakistan’ın Türkistan şehrinde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi’ni kazandı. 2001 yılında üniversitenin Uluslararası Gazetecilik bölümünden mezun oldu. TRT’de iki dönem stajyerlik yaptı. 2001 yılında bir yıl kadar İhlas Haber Ajansı’nda çalıştı. Vatani görevini yapmak için buradan ayrıldı.



Askerlik görevini Ankara’da tamamladıktan kısa bir süre sonra 2003 yılında Kanal 7 Medya Grubu çatısı altında kurulan Haber7.com’da işe başladı.



2003 yılının Nisan ayında kurulan Haber7.com’un kurucu kadrosu arasında bulunan Ateşli, 2010 yılının Ağustos ayına kadar Haber 7’de editör olarak görev yaptı. Ağustos 2010’da haber portalında İçerikten Sorumlu Müdür olan Osman Ateşli, Aralık 2010 tarihinde Yayın Koordinatörü ve Sorumlu Müdürlük görevini üstlendi.



Osman Ateşli, 7 Aralık 2018 tarihi itibariyle Haber7.com Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirildi.



İki çocuk babası olan Osman Ateşli, Rusça, Kazakça ve Arapça dillerini bilmektedir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin