"Haber Tadında" programında sunucu değişikliği

İnci Ertuğrul neden yayına çıkmadı?

Google Haberlere Abone ol
"Haber Tadında" programında sunucu değişikliği

TRT Haber kanalında hafta sonları yayınlanan ve İnci Ertuğrul'un sunduğu ""Haber Tadında" programında bu hafta sunucu değişikliği yaşandı. Yayına "İnci Ertuğrul" yerine TRT Haber kanalının spikeri "Seda Akbay" çıktı.



Bu değişiklik, "Haber Tadında" programının twitter hesabından "Sunucumuz İnci Ertuğrul yurt dışında olduğu için programın sunuculuğunu Seda Akbay yapıyor." şeklinde açıklandı.



Programın bitiminde ise, Haber tadında bu haftalık bitti. Haftaya İnci Ertuğrul'un sunumuyla yeni bir  "Haber Tadında"da buluşmak dileği ile hoşçakalın." notu düşüldü.



Programa konuk olan Pinhâni üyeleri ise, canlı yayında ilgi çekici açıklamalar yaptı. Türkiye Müzik Ödüller’nin hatırlatılması üzerine müzik alanındaki ödülleri samimiyetsiz bulduklarını belirten grubun solisti Sinan Kaynakçı, kendi aldıkları ödüller de dahil müzik alanında verilen birçok ödülde hile olduğunu dile getirdi. Kendilerinin aldıkları bütün ödüllerin hilesiz olduğunu savunamayacaklarını belirten Akın, aldıkları ödüllerde başkalarının da zaman zaman Pinhâni adına hile yaptıklarını savundu. 






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin