Haber spikeri geçirdiği kazayla ölümden döndü

Balıkesir'de meydana gelen kazada spiker Diba Aksoy Talaşeli de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Haber spikeri geçirdiği kazayla ölümden döndü

Balıkesir'de dün akşam bir zincirleme trafik kazası meyadana geldi. Kazaya karışan ve yaralılar arasında bulunan TV haber spikeri Diba Aksoy Telaşeli de ölümden döndü.



Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 19.45 sıralarındaki olay Toygar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Evli ve 1 çocuk annesi olan Balıkesir kamuoyunun ekranlardan tanıdığı haber spikeri Diba Aksoy Telaşeli, eşine ait otomobil ile seyir halindeyken başka bir araçla çarpıştı. Üçüncü bir aracın daha karıştığı kazada olay yerinde baygınlık geçiren Diba Aksoy Telaşeli ambulans ile Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına dikiş atılan Diba Telaşeli dün gece yarısına kadar müşahede altında tutulduktan sonra tedavisine evinde devam edildi.



Kazanın; Telaşeli'nin kullandığı otomobil ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde seyir halindeyken Üçpınar yol kavşağında önüne çıkan Bülent Çetin'in kullandığı araç ile çarpıştıktan sonra Volkan Karasuil'in kullandığı üçüncü araçla da çarpışmasıyla meydana geldiği öğrenildi. Toplam üç aracın karıştığı trafik kazasında ağır yaralanan Diba Aksoy Telaşeli olay yerine çağrılan 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi aciline kaldırıldı. Diğer araçların sürücülerinin de kazayı hafif yaralı olarak atlattıkları öğrenildi.



AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir Ticaret Odası Meclis Üyesi de olan Balıkesir'in tanınan isimlerinden genç işadamı Okan Telaşeli de eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek geçmiş olsun dileğinde bulunanlara teşekkür etti. Trafik kazasını anlatan Diba Aksoy Telaşeli ise kendisinin anayolda seyir halindeyken çarptığı aracın birden önüne çıktığını ve her şeyin bir anda olduğunu söyledi. "İyiki eşimin aracını kullanıyormuşum" diyen Diba Telaşeli, evinde istirahat ettiğini, sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti.



Maddi hasar oluşan araçların otoparka kaldırıldığı kazayla ilgili soruşturma ise sürüyor. (iha)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin