Haber Global'e sürpriz transfer! Hangi ünlü ekran yüzü kadroya katıldı?

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yayın yapan atv/a Haber'den bir süre önce ayrılan ünlü ekran yüzü, kişisel sosyal medya hesabından, Haber Global kadrosuna katıldığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Haber Global'e sürpriz transfer! Hangi ünlü ekran yüzü kadroya katıldı?

11 yıldır görev yaptığı atv ve a Haber’den yaklaşık 1 ay önce kendi isteğiyle ayrılan İrem Sansak, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, Haber Global kadrosuna katıldığını duyurdu.

İrem Sansak, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Eveeeet merak edilen bir soruya cevap vermek isterim.📣📣Bundan böyle @haberglobal ekranında olacağım. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmaktan ve @haberglobal ailesinin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum.💕Görüşmek üzere"

İrem Sansak'ın yeni kanalında hafta sonu haber kuşağını sunacağı ve ayrıca hafta içi bir tartışma programında sunuculuk yapacağı öğrenildi.

Haber Global'e sürpriz transfer! Hangi ünlü ekran yüzü kadroya katıldı?

İrem Sansak kimdir?

Kafkas göçmeni olan İrem Sansak 26 Mayıs 1988 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi’nde başladığı sinema ve televizyon eğitimini Kocaeli Üniversitesi’nde tamamlamış ve sonrasında 2 yıl boyunca pedagoji eğitim almıştır. 2004 yılında TGRT program biriminde ilk görevine başlayan İrem Sansak sonrasında Fox Haber, Atv Haber ve A Haber’le kariyerine devam etmiştir. Can Gürzap ve Arsen Gürzap’ın sahibi olduğu Dialog Anlatım İletişim’de diksiyon, sunuculuk ve spikerlik eğitimleri alan İrem Sansak bir dönem bale ve tiyatro da yapmıştır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin