Haber Global'e flaş transfer! Yeni Kurumsal İletişim Müdür kim oldu?

Haber Global kadrosuna flaş transfer! Sektörün deneyimli ismi, Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Haber Global'e flaş transfer! Yeni Kurumsal İletişim Müdür kim oldu?

Gülay Selekman İnceler, 21 Ekim itibariyle Haber Global’de Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Selekman İnceler, Haber Global TV Kurumsal İletişim Departmanı’ndaki tüm iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak. Kurumsal İletişim Direktörü Ayşe Yonca Baltaoğlu’na doğrudan raporlayacak.

CNN TÜRK Kurumsal İletişim Departmanı'nda, 19 senedir, PR ve Basınla İlişkiler Yöneticiliği yapan Gülay Selekman İnceler, Haber Global'e Kurumsal İletişim Müdürü olarak transfer oldu. Kurumsal İletişim departmanında; marka yönetimi, pazarlama iletişimi, PR ve basınla ilişkiler faaliyetlerini yürütecek.

Gülay Selekman İnceler kimdir?

1980 yılında İstanbul’da doğdu. 2002'de Trakya Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ön lisans eğitimini, 2005'te Anadolu Üniversitesi’nde İşletme üzerine lisans eğitimini tamamladı. Halkla ilişkilerin duayen ismi Alaeddin Asna'dan ders almak için, 2008-2011 yılları arasında Marmara Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler yüksek lisans programına katıldı.

Ekim 2002-Ekim 2021 tarihlerinde CNN TÜRK Kurumsal İletişim Departmanı’nda PR ve Basınla İlişkiler Yöneticisi olarak görev aldı.

2007 yılında Doğan TV Holding kapsamında düzenlenen en iyi çalışan personele verilen “Nar Ödülü”nü, 2008 yılında Doğan Holding Yaratıcılık Ödülleri kapsamındaki “En Yaratıcı Sosyal Sorumluluk” dalında Hayata Bağış kampanyasındaki çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü.

Evli ve iki çocuğu olan Gülay Selekman İnceler, CMAS 3 yıldız dalıcıdır.

Gülay Selekman İnceler; “Bu yeni başlangıçtan dolayı heyecanlı ve mutluyum. Haber Global, tanıdığım deneyimli haberci ve ekip arkadaşlarımın buluşma noktası. Uyumlu bir ekip olarak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

Haber Global'e flaş transfer! Yeni Kurumsal İletişim Müdür kim oldu?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin