Haber Global'de üst düzey atama! Kim, hangi göreve getirildi?

Kurulduğu 2018 yılından bu yana, Haber Global kanalında editör ve sunucu olarak görev yapan deneyimli isim, Haber Global Ankara Temsilciliği görevine getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Haber Global'de üst düzey atama! Kim, hangi göreve getirildi?

Görsel medya sektöründe hem ekran önünde, hem sahada 23 yıllık deneyime sahip olan gazeteci Zeynep Işınsu Tezkan, kurulduğu 2018 yılından beri Haber Global Ankara’da editör ve sunucu olarak görev yapmaktaydı.

Zeynep Işınsu Tezkan, 23 Aralık itibariyle Ankara Temsilcisi olarak görev yapmaya başlayacak. Tezkan, Haber Global Ankara’nın tüm yayın faaliyetlerinden sorumlu olacak. Genel Yayın Yönetmeni Tuba Atav’a doğrudan raporlayacak.

Zeynep Işınsu Tezkan yeni görevi ile ilgili; “Tarafsız ve doğu haber bu mesleğin vazgeçilmez ilkeleri. Haber Global kurulduğu ilk günden bu yana bu ilkeleri gözeterek halka en hızlı şekilde haberi ulaştırma gayesiyle yolunda ilerledi. Bu uzun soluklu ve güçlü bir ekip çalışmasına dayanan yolculukta hedefimiz hep bir adım önde ve hep daha iyisine ulaşmaya çalışmak olacaktır” dedi.

Haber Global'de üst düzey atama! Kim, hangi göreve getirildi?

Zeynep Işınsu Tezkan kimdir?

Zeynep Işınsu Tezkan, gazetecilik mesleğine 1997 yılında Ankara Show TV’de başladı.

9.Kanal, BRT ve Kanal D’de Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve Meclis Muhabirliği yaptı.

2010 yılında Fox TV’de çalışmaya başladı. Fox Gece isimli haber programını hazırlayıp, sundu.

2011 – 2014 yılları arasında Show TV İstanbul Haber Müdürlüğü görevini yürüttü. Aynı yıllarda 360 TV’de “Analiz 360” programının sunuculuğunu yaptı.

Ardından Habertürk’te editörlük ve spikerlik görevlerinde bulundu.

24 Eylül 2018 tarihinden itibaren Haber Global Ankara’da editör ve sunucu olarak görev yaptı. Zeynep Işınsu Tezkan, 23 Aralık 2020 itibariyle Haber Global Ankara Temsilcisi olmuştur.

Bir kız çocuğu annesi olan Tezkan, İngilizce bilmektedir.

Etiketler Haber Global atama
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin