'Habamam Sınıfı' tadında bir komedi geliyor

'Güzel İşler Sanat Yapım' tarafından yapılan komedi filminin çekimleri başladı.

Google Haberlere Abone ol
'Habamam Sınıfı' tadında bir komedi geliyor

Yapımcılığını Güzel İşler Sanat Yapım'ın üstlendiği, senaryosu Geniş Aile dizisi ile adını duyuran Kamuran Süner tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Talip Karamahmutoğlu'nun oturduğu ve kadrosunda Murat Akkoyunlu, Fırat Tanış, Yeliz Şar, Deniz Celiloğlu, Bora Akkaş , Begüm Öner, Tolga Canbeyli, Serhan Özben ve Bülent Çolak gibi tanınmış oyuncuların olduğu 'Öğrenci İşleri' adlı komedi filminin çekimleri Beykoz'da başladı.



Habamam Sınıfı tarzındaki filmin kadrosunda efsana filmin oyuncularından Tuncay Akça ve Ahmet Arıman da rol alıyor.



Birbirine karakter olarak zıt 2 kardeşin sahibi olduğu bir dershanede yaşananları konu alan filmin konusu da şu şekilde:



Baba yadigarı hazırlık dersanesini zorlukla işleten Kısmet, müteahhit kardeşi İsmet’in (kıymetli) dersane arsasını kendisine satması ısrarlarına hep karşı koymuştur. Ta ki fakir öğrencisinin komaya giren kardeşine yardım sözü verip  İsmet’in iddiaya girme teklifini kabülüne kadar: İsmet kazanırsa arsayı satın alacak, Kısmet kazanırsa dersane borçları ödenip fakir öğrencisinin kardeşinin ameliyat masrafları karşılanacaktır. Kimin sınıfı sınavda daha başarılı olacaktır? Hile ile sınıfını üniversitelilerden para karşılığı oluşturan inşaatçı İsmet mi, sınıfı 3 yıldır sınavı kazanamayanlardan oluşan  Kısmet mi? Üstüne üstlük Kısmet’in bel bağladığı rehber  hoca, firari Bobinci Nuri tarafından gasp edilmiş ve böylece artık tüm motivasyon teknikleri  bir mahkum tarafından verilmeye başlanmıştır” 



Filmin Ocak 2015’de vizyona girmesi planlanıyor.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin