Hababam Sınıfı Yeniden filminin afiş ve fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını HANN’ın üstlendiği ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ 5 Nisan’da vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol
Hababam Sınıfı Yeniden filminin afiş ve fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını HANN Film’in üstlendiği 'Hababam Sınıfı Yeniden' sinemaseverlere ‘Hababam’ ruhunu ve kardeşlik duygusunu hatırlatacak. Merakla beklenen filmin fragmanı ve afişi yayınlandı.





5 Nisan'da vizyona girecek olan Hababam Sınıfı Yeniden filminin oyuncu kadrosunda; Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz, Yusuf Çim, Özge Özacar, Giray Altınok, Sami Aksu, Nazlı Pınar Kaya, Fırat Albayram, Irmak Aydın, Mustafa Karaoğlu, Hasan Say, Hülya Duyar, Osman Alkaş, Deniz Yeşil Mavi, Nural Demirhan, Vural Ceylan yer alıyor.



Hababam Sınıfı Yeniden filminin afiş ve fragmanı yayınlandı!



Buckingham Huriye ve çildırları



Komedi projelerinin eğlenceli yüzü Hande Katipoğlu çılgın bir karakterle beyazperdede! Merakla beklenen ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ filminde bir İngilizce Öğretmeni’ni canlandıran Katipoğlu çok güldürecek.



Hababam Sınıfı Yeniden filminin afiş ve fragmanı yayınlandı! - Resim : 2



Çayı sütsüz içmeyen, öğrencilerine ‘children’ (çocuklar) yerine ‘çıldır’ diyen öğretmenin lakabı da kendini İngiliz kültürüne adadığından ‘Buckingham Huriye’! Kendine has giyim tarzıyla tüm okulda dikkatleri çeken Buckingham Hayriye de Hababam’dan payına düşeni alacak!



Yapımcılığını HANN’ın üstlendiği ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ sinemaseverlere 5 Nisan’da ‘Hababam’ ruhunu ve kardeşlik duygusunu hatırlatacak! Filmin, yönetmenliğini de son dönemin dikkat çeken genç ismi Doğa Can Anafarta üstleniyor.



Hababam Sınıfı Yeniden filminin afiş ve fragmanı yayınlandı! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin