'Güzel ve Çirkin' yakında Kanal D ekranlarında başlıyor!

Kanal D ekranlarında yeni bir dizi daha başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Güzel ve Çirkin' yakında Kanal D ekranlarında başlıyor!

Kanal D'nin yaz sezonu için hazırladığı ve başrollerinde Naz Elms ve Ali Sunal'ın oynacağı “Güzel Çirkin" dizisi yakında ekranlarda olacak.



Mehmet Çevik, Ali İpin, Cahit Gök, Gözde Türkpençe , Mihriban Er gibi isimlerin de yer alacağı dizide, Ali Sunal ve Naz Elmas karakter olarak birbirlerine çok zıt olan ama beraber çalışma zorunda olan iki polisi canlandıracak.



Yapımcılığını İlker İnanoğlu, yönetmenliğini Kemal Uzun’un yaptığı dizinin senaryosunu Rüya İşçileri yazıyor.



Güzel ve Çirkin'in konusu kısaca şöyle;.



Murat (Ali Sunal) cinayet masasında görevli sert görünüşlü ancak espirili bir komiserdir. İşi dışındaki şeyleri pek ciddiye almaz. 



Nazlı (Naz Elmas), eğitimini yurt dışında birincilikle tamamlamış genç bir komiserdir. İyi eğitimli, üstelik zengin bir aileden gelen bir kızın polislikteki ısrarı çoğu için bir merak unsurudur. Kendisi için düşünülen, sicilinde güzel duracak makamları reddeder ve sıradan bir komiser gibi sahada görev almak ister. En büyük hayali cinayet masasında çalışmaktır.



Birbirlerini gördükleri anda anlaşamayacaklarını anlayan Murat ve Nazlı, şube müdüründen birlikte çalışacaklarını öğrenirler. İkisi bu durumdan hoşlanmaz. Murat'a göre Nazlı ona ayak bağı olacaktır, Nazlı göre ise Murat kaba ve ayrımcı birisidir.



Murat, Nazlı’nın İstanbul’un bu en olaylı bölgesinde birkaç günden fazla çalışamayacağını düşünmektedir. Tek yapması gereken sabretmektedir. Nasıl olsa Nazlı kısa süre sonra ağlayarak bir masa başı görevine geçmek isteyecektir.



Siyah ve beyaz kadar birbirine zıt bu iki polisin uzlaşabildikleri tek nokta vardır. Her cinayeti çözmek, katilleri yakalamak ve dosyayı kapatmak. Bunun için de bir şekilde beraber çalışmayı öğrenmek zorundadırlar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin