Güzel oyuncuya hayranlarından büyük ilgi

Beran Özel, kısa sürede dikkatleri üzerine topladı.

Google Haberlere Abone ol
Güzel oyuncuya hayranlarından büyük ilgi

Kimse Bilmez’ dizisinde 'Ezgi' karakteriyle tanınan, oyunculuk performansı ve güzelliğiyle çok kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Beran Özel, sosyal medyada da özellikle Ortadoğu ülkelerindeki yabancı hayranları tarafından büyük ilgi görüyor. Özel, gün geçtikçe sosyal medya hesabına gösterilen yoğun ilgi ve güzel yorumlar karşısında mutlu olduğunu belirtti.



Güzel oyuncuya hayranlarından büyük ilgi



Henüz 21 yaşında olan başarılı oyuncu Beran Özel, Cambridge Görsel ve Sahne Sanatları Okulu’nda oyunculuk eğitimi almış ve okuduğu dönemde İngiltere’deki çok köklü ve kraliyet akademisi olan Royal Academy of Dramatic Arts’ın (RADA) düzenlediği ‘RADA Shakespeare Ödülleri’nde sahnelediği oyunuyla bronze ödül kazanmış.



Güzel oyuncuya hayranlarından büyük ilgi - Resim : 2



Oyunculuk yeteneğini farklı sahne alanlarında göstermek adına gerçekleştirmek istediği birçok hayali olduğunu belirten Beran, işine duyduğu azmi ve heyecanı her geçen gün daha çok çalışarak hep yüksek tuttuğunu belirtti.



Yaşıtlarına göre oldukça sakin bir hayat yaşayan Beran Özel, set günleri dışında evinde resim yapmaktan çok keyif aldığını söyledi.



Güzel oyuncuya hayranlarından büyük ilgi - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin