Güven Bana’da ihanet rüzgarları

Dün akşam yayınlanan yarışma programında yarışmacılar büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Güven Bana’da ihanet rüzgarları

ATV’de yayınlanan yarışma programı Güven Banada dün ihanet rüzgarları esti. İhanete uğrayan yarışmacı Hümeyra Aydoğdu büyük hayal kırıklığı yaşadığını ifade ederken, “Sanırım artık kimseye güvenmeyeceğim.” dedi.



Tamer Karadağlı’nın sunumuyla ekranlara gelen Güven Bana'da dün gece, tiyatro oyuncusu Hümeyra Aydoğdu ile turist rehberi Orbay Sarü’nün ortak olarak yarıştı. Programda, yarışmacılar henüz altıncı soruda 2. yanlışlarını yaparak, son soruya kadar gitme şanslarını tehlikeye attılar.



İlk yanlışlarını “Ay piramidi hangi ülkededir?“ şeklindeki soruya, doğru cevap Meksika olmasına rağmen Şili yanıtını veren ikili, ikinci yanlışlarını ise “Uzungöl ile meşhur Trabzon ilçesi hangisidir?“ sorusunda verdiler. Tamer Karadağlı’nın uzun süre çay üzerinden tüyo vermesi, ikilinin doğru cevap vermesine yeterli olmadı ve Çaykara yerine Çayeli diyerek ikinci yanlışlarını yapmış oldular.



On birinci soruya gelindiğinde ortada olan toplam ödül 48.600 TL iken yüzleşmeye gidildiğinde, iki taraf da butona basmak istemediklerini ve ne olursa olsun devam etmek istediklerini ifade ettiler. Buna rağmen 35.000 TL’ye gelindiğinde Orbay Sarü butona bastı ve ödülün tek başına sahibi oldu.



Hümeyra Aydoğdu ise, ‘Artık insanlara güvenmeyeceğim!’ diyerek yaşadığı büyük hayal kırıklığını ifade etti. Yarışmadan tek kuruş dahi alamadan ayrılan Aydoğdu, Tamer Karadağlı’dan teselli ödülü olarak elektrikli süpürge veya ütü isteyerek, stüdyoda eğlenceli anlar yaşanmasına sebep oldu.  



Orbay Sarü ise kendisini, ailesinin baskısı altında kaldığı için butona bastığını söyleyerek savundu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin