Gürsel Tekin'den "Yandaş medya" tepkisi

Gürsel Tekin yaptığı yazılı açıklamada ile Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine yanıt verdiği açıklamanın basında yer almamasını eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Gürsel Tekin'den "Yandaş medya" tepkisi

Tekin yaptığı yazılı açıklamada, iktidar mensuplarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik söylediği sözlere yanıt verdiği açıklamasının basında yer almadığını belirterek, bu durumu kınadı. Tekin, "Sayın Genel Başkanımız, AKP Genel Başkanının halk deyimiyle dikizciliğini teşhir edince Sayın Çelik, Arınç ve Bozdağ ile benzerleri nasırlarına basılmış gibi zıpladılar. Çünkü onlarda çok iyi biliyorlar ki Başbakan Erdoğan'ın canlı yayında, "Başbakanlık Ofisi'ne gittiğimde Kadıköy'den gelenlerin durumunu orada görüyorum' demesi, halk deyimiyle "Gemiden inenleri dikizliyorum' demektir. Sokakta, mahallede, kahvede kime sorarsanız sorun Başbakan'ın bu yaptığı dikizciliktir. Ne yazık ki yandaş medya dikizciye "dikizci' diyene, yani Genel Başkanımıza seviyesizce saygısızca vuruyor, halk deyimiyle dikizciye yani Başbakan'a da ise selam duruyor" dedi. 



Bugün gazetelere, özellikle "yandaş medyaya" bakanların ne yazık ki özgür habercilik rezaleti ve medyanın sefaletiyle karşılaştıklarını ifade eden Tekin şöyle devam etti:



"Ama biz şaşırmadık. Ana muhalefet partisi Genel Başkanına "serserinin serserisi' göndermesi yapan AKP sözcüsünün salya saçarak konuşması normal. Çünkü kendisine saldır komutu verilmişti, o da saldırdı. Dün söylemiştim, bizim sözlerimizi görmeyen ve kamuoyuna duyurmayan medya için bir kere daha tekrar ediyorum. Biz bugüne kadar ağzından salya akarak bize saldıranlara papuç bırakmadık. Bundan sonra da bırakmayacağız. Ya ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun röntgencilik, dikizcilik yapmayın ya da bizi hep karşınızda bulacaksınız. Sizi her platformda teşhir edecek, boyanızı cilanızı dökeceğiz." (ANKA) 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin