Gürkan Hacır canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni çalışma şeklini açıkladı. tv100'ün gündem belirleyen programı Sağlı Sollu'da Hacır'ın Kılıçdaroğlu hakkındaki sözleri ortalığı salladı. Kılıçdaroğlu'nun 'Kaçış planı' sözlerine çarpıcı yorum

Usta gazeteci ve televizyoncu Erdoğan Aktaş moderatörlüğünde tv100'de ekranlara gelen Sağlı Sollu programında sosyal demokrat kimliği ile bilinen CHP kulislerine hakim gazeteci Gürkan Hacır'ın; Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Kaçış planı' sözlerini değerlendirmesi damga vurdu. Hacır, Kılıçdaroğlu'nun son videolarını özel bir ekiple çektiğini belirterek çarpıcı yorumlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Gürkan Hacır canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni çalışma şeklini açıkladı. tv100'ün gündem belirleyen programı Sağlı Sollu'da Hacır'ın Kılıçdaroğlu hakkındaki sözleri ortalığı salladı. Kılıçdaroğlu'nun 'Kaçış planı' sözlerine çarpıcı yorum

Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, gazeteci Gürkan Hacır, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner ve Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk oldu.

Programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ensar Vakfı ve TÜRGEV üzerinden yurtdışına milyonlar dolarlar kaçırıldığı ve 'kaçış planı' yapıldığı iddiaları masaya yatırıldı.

Programa sosyal demokrat kimliği ile bilinen CHP kulislerine hakim gazeteci Gürkan Hacır'ın değerlendirmeleri damga vurdu.

Hacır, Kılıçdaroğlu'nun son dönemde çektiği videolara ilişkin, "Kemal Bey bunu 4-5 aydır yapıyor. Bir reklam ekibi var, o ekiple beraber halkta oluşan bazı olayların kanıksanmasına yönelik, onları şaşırtıcı, şoke edici birtakım teknikler kullanıyor. Bir reklamcı ‘kafası’ görüyorum ve ben bunu çok doğru bulmuyorum" dedi.

Erdoğan Aktaş ise Hacır'a, "Halkta karşılığı var mı?" sorusunu yöneltti. Hacır da gülerek, "Karşılığını sandıkta göreceğiz. Var mı yok mu o zaman belli olur." cevabını verdi.

Hacır konuşmasına, "Tayyip Erdoğan seçim kazanmış, sev sevme seçimi kazanmış" diyerek devam etti.

İşte Hacır'ın konuşmasındaki o çarpıcı bölüm:

"Her gelen bu ülkede yeni bir defter açacaksa içinden çıkamayız"

Barış Yarkadaş, "Türkiye’nin bir kere rövanşizme varabilecek söylemlerden kaçınması lazım. Her gelen bu ülkede yeni bir defter açacaksa içinden çıkamayız. Oraya varabilecek bir söylemi muhalefetin kullanmaması lazım çünkü muhalefet eğer kutuplaşma ve gerilim varsa yeni oy alamaz" ifadelerini kullandı.

"Ortada bir mahkeme kararı yok"

26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner ise, "Kemal Bey’in salladığı belgenin delil niteliği taşıyıp taşımadığı belli değil. Ortada bir mahkeme kararı yok. Buna rağmen insanlar suçlanabiliyorsa ve sonra da utanmadan birileri kalkıp hak, hukuk, adalet diyorsa orta yerde bir çelişki var demektir" dedi.

"Yolsuzluk belgesi dediği evrak yok"

Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı da, "Sayın Kılıçdaroğlu, ‘Ulaştırma Bakanı ile Cumhurbaşkanı’nın imzası olan bir evrak var’ dedi. Kılıçdaroğlu’nun, yolsuzluk belgesi dediği evrak yok. Çünkü Cumhurbaşkanı ve Ulaştırma Bakanı bu tür rakamların altına imza atmıyor. O açıdan söylediği bu söz doğru değil" değerlendirmesinde bulundu.

İşte Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin Sağlı Sollu'da yapılan o değerlendirmeler:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin