Gürgen Öz yine kahkahaya boğacak!

Ünlü oyuncu Gürgen Öz, AXA Sigorta'nın dijital mecralarda yayınlanacak yeni reklam filmleri için kamera önüne geçti.

Google Haberlere Abone ol
Gürgen Öz yine kahkahaya boğacak!

Yeni iletişim kampanyası için yaratıcılığı komedi ile birleştiren AXA Sigorta, dijital mecralarda yayına girecek kampanya filmleri için komedi türünün güçlü oyuncularından Gürgen Öz ile anlaştı. Mini filmlerde, AXA ve Öz işbirliğinden doğan Oytunç isimli bir karakterin başından geçen renkli ve eğlenceli olaylar anlatılıyor.



Oytunç’un sigorta güvencesi konusundaki yetersiz bilgileri ve sıradışı çözümleri Gürgen Öz’ün mimikleri ile buluşunca kahkaha kaçınılmaz oluyor.



AXA yetkilileri Gürgen Öz’ün komedi alanındaki tecrübesinin karakterin yaratımı kadar filmlerin şekillenmsinde de etkili olduğunu ifade ediyor.



Yayına giren ilk filmde Oytunç’un çıkacağı bir seyahat öncesi yaptığı hazırlıklara ve devam filminde ise bir kadın girişimci arkadaşına destek olmak için yaptığı fedakarlıklara tanık oluyoruz.



AXA’nın, "Dert Varsa Derman AXA" sloganlı reklam serisinin diğer filmleri ilerleyen dönemlerde yayına girecek. Çekimleri İstanbul'da tamamlanan ve yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği filmlerin sahne arkası da oldukça eğlenceli anlara sahne oldu.



"Gürgen Öz, yine kahkahaya boğacak!" Galerisine Göz At


Etiketler gürgen öz reklam
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin