Gupse Özay'dan yeni hamilelik pozları

2020 yılında kendisi gibi oyuncu Barış Arduç'la (34) nikah masasına oturan Gupse Özay, geçtiğimiz aylarda hayranlarına bebek müjdesi vermişti. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ve şimdilerde tatilin tadını çıkaran güzel oyuncu, karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Gupse Özay'dan yeni hamilelik pozları

2014 senesinde 'Deliha' filminin çekimleri sırasında aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, uzun yıllar süren birlikteliklerini Temmuz 2020'de evlilikle taçlandırmıştı. Özay ile Çeşme'de gerçekleşen sade bir nikâhla dünyaevine girdiklerini belirten Arduç, eşinin hamile olduğu iddialarıyla ilgili olarak, "Bu tarz haberleri bekliyorduk. Çocuk istiyoruz ve niyetimiz de var. Olursa, böyle bir müjdeyi keyifle paylaşırız. Ancak şu an öyle bir durum yok” şeklinde konuşmuştu.

Sinema filmleriyle gişede büyük başarı yakalayan ve uzun süredir ortalarda gözükmeyen Gupse Özay, geçtiğimiz mayıs ayında gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun Instagram'da yaptığı "Teyze oluyorum. Az önce Gupse ile konuştum. Altı aylık hamile ve çok iyiler" şeklindeki paylaşımı kendi hesabından yayınlayarak, hayranlarına bebek haberini duyurmuştu.

Gupse Özay'dan yeni hamilelik pozları

BEBEĞİNİN CİNSİYETNİ BÖYLE AÇIKLADI

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bebeğinin cinsiyetini de açıklamıştı. Evde olduğu süreçte boş durmadığını belirten oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yoksun da yoksun deyip duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani. Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok."

BEBEK GÖRÜNDÜ

Barış Arduç'la her yaz olduğu gibi birlikte Alaçatı'da tatil yapan Gupse Özay'dan yeni fotoğraf gelmişti. Melikşah Altuntaş ve Esra Ruşan ile vakit geçirdikten sonra dostlarıyla objektif karşısına geçen ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görülmüştü.

Gupse Özay'dan yeni hamilelik pozları - Resim : 2

KARNI BURNUNDA DENİZ KEYFİ

Çeşme tatili devam eden Özay, geçtiğimiz haftalarda da bir beach’te yakın arkadaşı Bengisu Uzunöz ile denize girerken görüntülenmişti. Kız bebek bekleyen Gupze Özay, uzun süre Uzunöz ile masmavi denizin keyfini çıkarmıştı.

GUPSE'DEN YENİ PAYLAŞIM

Şimdilerde doğum için gün sayan Gupse Özay, yeni tatil pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Karnı burnunda hali dikkat çeken güzel oyuncunun pozları büyük ilgi gördü. İlk kez enn olacak olan oyucunun büyüyen karnı dikkat çekti.

Gupse Özay'dan yeni hamilelik pozları - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin